ÎNFRÂNGERE pentru CH Poli la startul noii ediții a Ligii Naționale

ÎNFRÂNGERE pentru CH Poli la startul noii ediții a Ligii Naționale

0
DISTRIBUIȚI

ch-poli-steaua-1-1024x576

Handbaliștii alb-violeți au cedat în prima etapă a noului sezon. CH CSU Politehnica Timișoara nu a făcut un meci rău împotriva puternicei CSM București în micuța sală din Jimbolia, dar a fost depășită la limită de vicecampionii în exercițiu, scor 23-24.

Meciul de debut în ediția 2015-16 a Ligii Naționale pentru CH Poli a stat sub semnul echilibrului, dar în final balanța a înclinat în favoarea adversarilor. CSM București a preluat conducere la două goluri diferență în primele minute (2-4), dar nu avea să se distanțeze mai mult pe parcursul partidei din vestul județului Timiș.


Alb-violeții, nevoiți să stea și în acest weekend în afara sălii ”Constantin Jude”, s-au simțit totuși ca acasă și au reușit de fiecare dată să revină în prima repriză. Timișorenii au condus cu 12-11 înainte de pauză, dar jocul s-a reluat de la 12-12. În partea a doua Poli a reușit chiar să pună o diferență de trei goluri între ea și adversară, a fost 18-15 în minutul 42, când bucureștenii au cerut time out. Unul care le-a priit din păcate pentru bănățeni. Oaspeții au reușit până la urmă să întoarcă rezultatul cu câteva minute înainte de final și să încheie victorioși ”la potou”.

Principalul marcator al timișorenilor în acest meci a fost georgianul Irakli Chikovani, cu 8 goluri. Acesta a fost urmat la numărul de reușite în tabăra alb-violetă de Iulian Halcă (5 goluri). Fenici, Lasica, Pejovic, Lasica și Timofte (câte 3 goluri fiecare) și Ștefan, au fost ceilalți marcatori ai lui Poli Timișoara. De partea cealaltă golgheterul CSM-ului și al jocului a fost Nicușor Negru, cu 9 goluri marcate. Următorul joc al elevilor lui Pero Milosevic va fi în deplasare pe terenul Stelei, joi, ora 19.45 (Digi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.