ACS Poli pregătește ”la pachet” jocurile cu Petrolul și Steaua. Ce spune...

ACS Poli pregătește ”la pachet” jocurile cu Petrolul și Steaua. Ce spune Florin Marin despre duelul din Cupa Ligii

0
DISTRIBUIȚI

DSCF8707

Timișorenii debutează poimâine în Cupa Ligii cu un joc în unică manșă în dauna Petrolului. Partida din optimile de finală ale noii competiții reprezintă pentru ACS Poli și o bună oportunitate de a-și testa forțele după cantonamentul de la Oradea și înainte de importantul meci cu Steaua de la finele săptămânii. Tehnicianul bănățenilor, Florin Marin, spune că vizează succesul în ambele cazuri.

Deși ”Lupii galbeni” sunt codași în Liga I, prahovenii sunt văzuți în continuare ca un nume greu. Florin Marin, noul ”principal” al lui ACS Poli, a explicat că echipa sa va trata serios competiția oarecum ”secundă”. ”Sunt două jocuri foarte importante pentru noi, în competiții diferite. Respectăm această competiție, o tratăm cu maximă seriozitate, dorim să ne califică. Chiar dacă nu au avut rezultate bune în campionat, evoluțiile Petrolului au fost în creștere de la meci la meci. Au ratat două penalty-uri cu Astra, meritau un egal… Preferăm să câștigăm ambele meciuri. Am încredere în jucători (…) Chiar dacă nu jucam în Cupa Ligii, mă gândeam la un joc de verificare. Acesta e oficial, jucătorii sunt sub presiune, sunt montați pentru aceste două jocuri”, a declarat Florin Marin.

Petrolul se prezintă în Banat la rândul lor cu modificări majore pe banca tehnică.


Tibor Selymes a plecat, a sosit Eusebiu Tudor. ”Știm că e o echipă care în ciuda rezultatelor are un joc bun, care produc fotbal. Și-au schimbat și antrenorul. Vor să pună lucrurile la punct, vin și ei să câștige și noi ne dorim același lucru”, a spus și mijlocașul Alexandru Curtean. ”E o partidă dificilă, chiar dacă primul rival care nu are rezultate foarte bune în această perioadă. Au schimbat și antrenorul sunt convins că au și șanse mari în această competiție”, a completat Fernando Llorente.

La ploieșteni a sosit de asemenea ca preparator fizic chiar Jorge Alvarez. ”Și la noi s-au schimbat anumite lucruri. Nu cred că e un avantaj sau dezavantaj că a mers Jorge la ei”, a conchis Curtean.

Florin Marin și-a stabilit lotul de 25 cu care va ataca competițiile oficiale cel puțin până în iarnă. Față de lotul trimis la Oradea, singura modificare e prezența lui Ovidiu Popescu în locul juniorului Sebastian Mailat, în timp ce, așa cum era previzibil, Cristi Boldea a rămas apt doar pentru echipa a doua. Timișorenii au în continuare probleme medicale, titularii Scutaru și Croitoru, nici Poparadu și Popovici, ultimul accidentat sâmbătă cu Bekescsaba, nu vor fi apți pentru jocul de poimâine. În schimb, e așteptată revenirea lui Zicu, pe teren, ”dar încă nu e la un nivel foarte bun fizic. Cred că de săptămâna viitoare va fi la nivelul bun”, a precizat cel poreclit ”Flocea”.

”Pachete” pentru Petrolul și Steaua

ACS Poli a început de azi să vândă bilete pentru meciul cu Petrolul, dar și pachete speciale care includ meciul cu Steaua din campionat. Astfel, pentru jocul de Cupa Ligii prețurile biletelor au rămas neschimbate (10 lei la peluze și 15 lei la tribune) iar cei care își achiziționează pachetul care include și tichetul pentru duelul cu Steaua vor beneficia de prețuri neschimbate. În schimb, de joi, biletele pentru partida cu bucureștenii vor fi mai scumpe, 20 lei la tribune, respectiv 15 lei la peluze.

Partida ACS Poli – Petrolul va avea loc miercuri, de la ora 19.00, în optimile Cupei Ligii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.