ACS Poli se grăbește cu vânzarea biletelor pentru duelul cu Dinamo. Ce...

ACS Poli se grăbește cu vânzarea biletelor pentru duelul cu Dinamo. Ce dificultăți vor întâmpina spectatorii la stadion

1
DISTRIBUIȚI

12179100_1026148967442414_1950416618_n

Clubul bănățean se bazează pe o audiență mare la meciul cu Dinamo de peste 11 zile. ACS Poli pune în vânzare bilete pentru această partidă încă de mâine. Timișorenii care vor veni la stadion vor fi întâmpinați de surprize neplăcute, mai ales dacă vor căuta loc de parcare pentru mașinile personale.

ACS Poli joacă între timp luni la Botoșani în Liga I, un meci important pentru partea inferioară a clasamentului. Pentru club însă următorul joc de pe teren propriu va fi special din mai multe puncte de vedere. Pe lângă întâlnirea ”dușmanului Timișoarei”, conducerea clubului se bazează pe un stadion mult mai populat față de ultimele întâlniri. Prin urmare și o rețetă financiară care să se apropie de cea de la întâlnirea cu Steaua.

Azi, clubul de pe Bega a anunțat că biletele pentru duelul cu Dinamo vor fi puse în vânzare de mâine la biroul de ticketing de la stadion, cât și online (ktickets.ro). Prețurile tichetelor sunt cele obișnuite în acest sezon: 10 lei la peluze și 15 lei la tribune. Dar, mai ieftine cu 5 lei față de biletele cumpărate individual doar pentru meciul cu Steaua.


Atunci exista ce-i drept și o ofertă la pachet cu duelul de Cupa Ligii cu Petrolul care făcea costul per joc să fie același. Meciul ACS Poli – Dinamo e programat pe data de 7 noiembrie, de la ora 20.30, în runda a XVII-a a Ligii I.

Dezastru în jurul stadionului

Marea problemă a celor care vor să vizioneze live de pe stadion meciul cu Dinamo va fi modul în care vor ajunge pe stadion. Autoritățile locale au decis să reamenajeze spațiul din jurul arenei ”Dan Păltinișanu” ceea ce a dus la un șantier tipic românesc. E greu de crezut că parcarea clasică din fața stadionului va putea fi folosită. Dacă șoferii vor trebui să-și găsească loc de parcat mașina departe de stadion. Cei care vin dinspre ”Olimpia” ca pietoni ar putea avea și ei mari probleme. Ieri, grămezile de noroi abundau în jurul șantierului, căci curățenia acestui spațiu de muncă e de domeniul SF în România, și căile de acces se împuținează. Doar un trotuar lateral era o cale decentă de a ajunge în zona peluzei nord. În acest moment întreg spațiul din jurul ”Ovalului bănățean” e înconjurat de borduri noi cu șanțuri, construite special pentru a bloca accesul celor care se distrau cu mașina la stadion. Din păcate lucrarea haotică a făcut să fie blocată permanent și o parcare adiacentă care era folosită de jandarmi, forțe de ordine și… jurnaliști, în lipsa altui spațiu destinat în mod special.

Foto – jos, imagine cu lucrările înainte de meciul cu Steaua

stadion dan paltinisanu (81) (1)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.