Finlandezii de la Korpiklaani au susţinut un concert deosebit la Timişoara GALERIE...

Finlandezii de la Korpiklaani au susţinut un concert deosebit la Timişoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>12207975_969640739775652_149556688_nAmatorii de rock din Timişoara au avut parte marţi seara de un concert cu finlandezii de la Korpiklaani (aflaţi în premieră în Timişoara) şi formaţia rusească Arkona.

Cele două trupe ar fi trebuit să susţină un concert şi la Bucureşti, luni seara, la Arenele Romane, care a fost anulat din cauza doliului naţional decretat în urma tragediei din clubul Colectiv.

Peste 400 de spectatori atât din oraşul nostru cât şi din oraşele învecinate au asistat la recitalul celor două trupe, iar în sala de concerte fumatul a fost interzis. După recital, membrii trupei finlandeze – care au susţinut un recital de 90 de minute – au acordat o sumedenie de autografe şi s-au pozat cu fanii lor.

Trupa de folk metal Korpiklaani din Finlanda a lansat în acest an albumul Notia, care vine la trei ani după lansarea precedentului lor disc, Manala. Arkona, cea mai importantă trupă rusească de metal, formată în Moscova în 2002, a avut parte de asemenea de un succes deosebit în rândul celor care s-au aflat la acest eveniment.

Foto: Robert Dohar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.