Suflu nou la BC Timișoara înainte de vizita Mediașului. Perovic: ”Suntem cu...

Suflu nou la BC Timișoara înainte de vizita Mediașului. Perovic: ”Suntem cu gândul la victorie”. Ce speră noii jucători ai ”leilor”

0
DISTRIBUIȚI

bct (10)

Situația ”Leilor din Banat” s-a ameliorat în această săptămână, chiar înaintea unui meci foarte important în campionat, cu Gaz Metan. BC Timișoara l-a adus antrenor principal pe Milorad Perovic, care a fost însoțit rapid de jucătorii Vujadin Subotic și Slobodan Dundjerski. Cei trei au vorbit azi despre primele impresii la noua echipă.

”Am ajuns acum patru zile, după mine au venit și doi jucători noi, Dundjerski și Subotic, în primul rând vreau să muncim din greu pentru început și atunci vor veni și rezultatele (…) Am făcut doar două antrenamente dar eu sunt optimist și normal că suntem cu gândul la o victorie mâine. Depindem normal de partea financiară, anul acesta obiectivul e să rămânem în Ligă, anul viitor vom vedea”, a declarat Milorad Perovic, noul ”principal” al echipei și fost ”secund” la BCT (în ”era Badnjarevic”), cât și la Gaz Metan, adversarul de sâmbătă.

Primul extra-transfer al ”leilor” a fost Slobodan Subotic. Acesta acoperă pozițiile 2 și 3 și a evoluat la Oradea în ultimii doi ani. ”Vreau să spun că toți știm situația clubului, nu a fost ușor, e dificil, am venit aici să ajutăm echipa să o readucem la starea la care era înainte de criză. Scopul nostru e să câștigăm fiecare meci, pentru asta jucăm. Vreau să le spun suporterilor să creadă în noi indiferent ce se întâmplă, avem nevoie de ei pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat Subotic.

bct (5)

”Vom vedea mâine în ce formă sunt. E dificil să joci într-o echipă nouă, trebuie să înveți să joci împreună, e complicat dar vom încerca. Campionatul e foarte strâns, sunt echipe echilibrate, nimeni nu câștiga la scor. Pentru mine nu e o presiune că avem atâtea înfrângeri. Am o experiență în Cipru acum cinci ani, aveam 0/4 și aproape am ajuns în finală, anul viitor am câștigat campionatul, trebuie să ai încredere”, a explicat Vujadin Subotic.

Celălalt transfer realizat în această săptămână și care a sosit chiar ieri la Timișoara, Slobodan Dundjerski, e un fundaș care miercuri a îmbrăcat ultima dată echipamentul lui Zemun în Serbia. ”E o situație foarte dificilă pentru noi, știam asta, dar îmi plac provocările și cred în această echipă, cred că putem câștiga multe meciuri.


Îi cunosc pe mulți care au jucat aici și pe antrenor, care mi-a fost antrenor la Gaz Metan. Vreau să vorbesc mai mult pe teren și cred că vin vremuri mai bune pentru Timișoara”, apreciază Dundjerski.

bct (6)

”Cred că doar Miță Popa a rămas la Gaz Metan de când eram eu. Voi juca fără emoții, e un meci ca oricare altul. Trebuie să câștigăm mâine. Am jucat în Serbia pentru că iubesc baschetul, aici e un nivel mai profesionist, am avut contract deschis, de fapt salariul nu e mai mare aici”, a precizat Slobodan Dundjerski.

Nenad Markovic și-a încheiat ”interimatul” dar rămâne ”secund-jucător” la BC Timișoara. ”Au venit noi jucători, cu o nouă forță pentru noi. Ei aduc o valoare în plus care ne-a lipsit în această perioadă și antrenorul a venit cu multă experiență. Sper ca suporterii să fie alături de noi și să jucăm baschet de calitate începând cu jocul cu Mediaș”, a adăugat ”Shone” Markovic.

Noi schimbări

BC Timișoara va mai trece prin schimbări în această perioadă. Deoarece au ajuns la șapte străini, conducerea negociază acum cu cei care au contract ”open” o eventuală plecare. ”Trei străini sunt cu contract deschis, vor fi negocieri de care depinde acest lucru”, a mai spus Perovic. Pentru jocul de mâine cu Gaz Metan timișorenii nu vor putea miza pe Reljic, accidentat.

Partida BC Timișoara – Gaz Metan Mediaș se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, în etapa a VII-a a Ligii Naționale. Ardelenii au un singur succes până acum, bănățenii niciunul.

bct (11)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.