SUPERGALĂ de kickboxing organizată de Moș Nicolae la Timișoara. Ce vedete din...

SUPERGALĂ de kickboxing organizată de Moș Nicolae la Timișoara. Ce vedete din K1 sunt așteptate la ”Danger Superfight-ul” cu lupte între români și maghiari

0
DISTRIBUIȚI

sorin-pantera-tanasie

Pe 5 decembrie timișorenii vor prim un cadou cu mănuși de la Moș Nicolae. Numele grele din kickboxing-ul românesc, precum Daniel Ghiță și Ciprian Sora, vor fi cu ochii pe Sorin Tănăsie. ”Pantera” va lupta în Sala ”Constantin Jude” cu maghiarul Tibor Kovacs în meciul-vedetă al serii, în timp ce alți conaționali vor avea de înfruntat vedete din circuitul K1 al Ungariei și nu numai.

”Olimpia” va fi gazda celei mai importante gale de kickboxing din vestul țării în 2015. 20 de luptători profesioniști din România, Ungaria și Serbia se vor întrece în ring în Capitala Banatului.

Pentru Sorin ”Pantera” Tănăsie, fost campion mondial la box, meciul cu maghiarul Tibor Kovacs, va fi al doilea din cariera de kickboxing după debutul cu succes de la Sibiu. La Gala ”Danger Superfight” vor fi prezenți de asemenea Alin Maurerer, Alin Tamaş sau Haris Ferzovic, cunoscuţi datorită participărilor în circuitul Superkombat, dar și „greul” Vali Petruţ, din Arad.


De asemenea, Alexandru Petchescu (foto, jos), deţinătorul centurii mondiale Kombat Liga, la juniori, câştigată anul acesta, la Verona, va lua contact cu publicul de acasă. Lor li se vor opune cinci nume grele din circuitul K1 al Ungariei, dar şi doi sportivi din Serbia.

kick-7-1024x576

Gala va fi supervizată de vedetele Daniel Ghiţă, Florin Ilie şi Ciprian Sora. Cel din urmă e și antrenorul unui sportiv care va intra în ring, Jane Ungureanu. Gala din Banat va totaliza 13 meciuri, 11 pe fightcard şi alte două în deschidere. În afara spectacolului din ring, spectatorii vor avea parte de mai multe surprize. Gala ”Danger Superfight” are loc pe 5 decembrie, la Sala ”Constantin Jude”. Preţul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei, iar o parte din încasări va fi folosită în scop caritabil anunță organizatorii. 

Foto: luptatorii.ro (foto, sus)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.