Petrecere cu ritmuri reggae, dub şi jungle la Timişoara. Vezi cine participă

Petrecere cu ritmuri reggae, dub şi jungle la Timişoara. Vezi cine participă

5
DISTRIBUIȚI

mightyboogieSub genericul „Party Mixt”, vineri 4 decembrie, de la ora 23, la Ambasada va avea loc o petrecere organizată de echipa Freeneteik, în cadrul căreia participanţii vor avea parte de sound-uri reggae, dub şi jungle.

Evenimentul îi va aduce în faţa publicului pe Mighty Boogie, Injektah, VRU DUBZ, Saga şi VJ Whitepoint. Conform organizatorilor, numărul spectatorilor va fi limitat la capacitatea locaţiei şi nu se va fuma în interior.

Timişoreanul Mighty Boogie a reprezentat România pentru al cincelea an consecutiv la prestigiosul festival Outlook din Croaţia, care a avut loc la începutul lunii septembrie.


Pe numele său adevărat Haidu Bogdan, muzicianul timişorean este influenţat de evenimentele muzicale din Timişoara de la începutul anilor 2000, organizate de pionieri ai genului precum AnonimTM şi TMBase. Dragostea pentru muzică a venit prin achiziţionarea unui set de pickup-uri şi colecţionarea de viniluri cu reggae, hip hop şi drum and bass. Cariera sa ca DJ începe în 2003, alături de primul soundsystem de reggae din România, Fiyah Burn Sound, în care i-a avut colegi pe Injectah şi General Trix. Stilul unic de a combina reggae, jungle şi dubstep le aduce colaborări şi participări atât pe plan local cât şi international. Remarcat şi promovat de Arena DnB din Bucureşti, Mighty Boogie ajunge să participe la unele din cele mai importante evenimente de muzică electronică de la noi din ţară şi împarte scena cu nume ca Benny Page, Danny Byrd, Black Sun Empire, Sukh Knight, Cheff, Subscape, Emalkay, Mungos HiFi, Vibronics, Radikal Guru, DJ Marky, Breakage sau David Rodigan. Debutul său a venit în 2012 când a lansat EP-ul „Dancce get serious” la label-ul grecesc VIM Records.

Biletele pentru acest party costă 15 lei până la ora 1.00 şi 20 lei după.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.