Primarul Robu, o nouă criză la adresa PRESSALERT.ro pe tema pasajului Michelangelo:...

Primarul Robu, o nouă criză la adresa PRESSALERT.ro pe tema pasajului Michelangelo: ” Nu avem ce să comunicăm, că nu cobor la nivelul oricui”

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi-a reluat seria de conferinţe săptămânale susţinute în sala de consiliu a instituţiei de pe Loga, prima sa discuţie cu presa din acest an fiind un nou prilej bun de a ataca PRESSALERT.ro.

În urmă cu două săptămâni, PRESSALERT.ro semnala apariția unui izvor în pasajul Michelangelo, lucrare realizată cu bani de la Uniunea Europeană. De atunci, niciun reprezentant al municipalităţii nu a dorit să ne dea declaraţii pe acest subiect, pe motiv că doar primarul Nicolae Robu este autorizat să vorbească cu noi. Pentru că edilul nu a putut fi de găsit la telefon, l-am întrebat astăzi, la prima conferință a anului, care este situaţia pasajului, moment în care edilul s-a dezlănțuit într-un nou atac.

„Pe 544. Dacă ziariștii aveți întrebări, vă rog. Dacă vreun jurnalist are întrebări, vă rog să întrebați, reprezentanții unor organisme de presă, că eu primesc aici și persoane care nu au legătură cu presa, dar eu, în deschiderea mea, nu am nicio problemă”. După ce a fost întrebat și de alți jurnaliști ce probleme sunt la pasaj, edilul a răspuns „ce am comunicat și de multe ori, dar unii sunt surzi și au din partea mea libertatea să fie surzi și să spună tot felul de aberații despre ce este acolo pentru că nu fac decât să se decredibilizeze în fața cetățenilor, să se facă de râs în fața cetățenilor”.

Întrebat de reporterul PRESSALERT.ro dacă este normal ca primarul orașului în care s-a murit pentru libertate să vorbească astfel cu jurnaliștii de câte ori nu îi convine o întrebare, Robu a replicat că „domnișoară, nu sunteți jurnalist și nu aveți nimic în comun cu jurnalismul, e plină țara de diplome.


Prin ceea ce faceți nu onorați acea diplomă nici într-un caz și cu agentura de presiune la care lucrați eu nu am niciun fel de relații pentru că e mult sub orice nivel imaginabil și, prin urmare, vedeți-vă de treabă paralel, cereți ca orice cetățean pe Legea 544, noi vă răspundem cu toată deschiderea, mai departe nu avem ce să comunicăm, că nu cobor la nivelul oricui”. Primarul Nicolae Robu a acuzat că ar fi răspuns depre tema Michelangelo, dar că unii jurnalişti ţin să continue acest subiect care este unul închis, acuzând că jurnaliştii care au scris despre Michelangelo nu au fost în stare să îşi găsească alte subiecte.

Robu a anunţat că de joi va susţine prima audienţă online pe Facebook, acolo unde vreme de o oră, oamenii îi pot pune întrebări cu privire la subiectele care îi interesează. Totuşi, nu toţi cetăţenii sunt bineveniţi pentru că edilul a explicat că reporterul PRESSALERT.ro nu poate pune întrebări acolo nici în calitate de cetăţean. „Domnișoară, eu nu sunt papagal să repet așa cum repetați o parte dintre cei arondați aceluiași grup. Eu discut un subiect o dată. Vă rog nu mă mai tot deranjați, eu vă primesc aici că sunt un tip cu inimă largă și foarte deschis, dar…”, a conchis Robu .

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.