Deputatul UNPR Adrian Diaconu trece la PSD. Vezi pe cine acuză Răducanu...

Deputatul UNPR Adrian Diaconu trece la PSD. Vezi pe cine acuză Răducanu că s-ar afla în spatele transferului UPDATE 2 Ce spune Diaconu

3
DISTRIBUIȚI

adrian diaconu 1

Șase deputați de la UNPR au anunțat conducerea Camerei Deputaților că vor să se înscrie în grupul social-democrat. Conform știripesurse.ro, cei șase sunt: Ștefan Dalca, Adrian Diaconu, Liviu Codirla, Tudor Ciuhodaru, Ion Pirgaru. Adrian Diaconu care a fost ales ca deputat PP-DD, a trecut ulterior la UNPR, iar intenția sa de a părăsi formațiunea a venit ca o bombă pentru președintele filialei județene, Ion Răducanu. Contactat telefonic de PRESSALERT.ro, Răducanu a spus că în spatele acestei manevre s-ar afla președintele PSD Sorin Grindeanu, care vrea să destabilizeze UNPR și că lui Diaconu i s-ar fi promis funcții pentru a face transferul:”Eu am încercat să vorbesc cu Diaconu, dar el se ascunde. Am aflat despre intenția sa de la cameră, mie nu mi-a spus nimic”.

UPDATE 1 Contactat de PRESSALERT.ro șeful PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a declarat că „mă bucur că domnul deputat Adrian Diaconu a venit alături de noi. Este un om valoros care întărește echipa PSD Timiș. Discuțiile legate de motivele plecării domniei sale din UNPR nu cred că au sens în acest moment”. Nu numai atât, dar Grindeanu a bifat un nou transfer important pentru PSD, după ce primarul din Săcălaz, Ilie Todașcă a decis să plece la PSD, deși a purtat ample negocieri cu PNL Timiș. „Am semnat o adeziune la PSD. Nu vă ascund că în perioada asta, pentru că așa-i politica, toate partidele aleargă după primari în funcție.


«Hai la mine, hai la mine, hai la mine», inclusiv «marinarul» (n.r. – Traian Băsescu) și nu vă ascund că am avut o discuție și cu Dan Popa, de la fostul PDL. În final am rămas PSD-ist. Joi (10 martie – n.r.) voi primi președinția organizației locale PSD și nominalizarea ca și candidat la primărie. L-am anunțat pe Dan Popa că nu mai candidez la PNL. A rămas stabilit, voi fi candidatul PSD la alegerile din 5 iunie 2016, asta este sigur”, a declarat, pentru deBanat.ro

UPDATE 2 Deputatul Adrian Diaconu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „domnul Răducanu are dreptate, nu l-am anunțat că plec și am evitat să am o discuție cu domnia sa. Pe de altă parte, nici de venirea mea în UNPR nu l-am anunțat. Consider că nimeni nu are probitatea morală de a mă implica personal în lupte și dispute care țin de familia cuiva”. Cu privire la această ultimăfrază deputatul face referire la recenta demisie a fiului lui Ion Răducanu, Sebastian Răducanu, de la șefia PSD Timișoara. Deși conform declarației de presă făcute de Sebastian Răducanu după demisie, plecarea sa avea legătură cu faptul că viceprimarul PSD Traian Stoia a votat bugetul, nu au fost puțini cei care au speculat că demisia acestuia ar fi fost cerută de la București, pentru ca Florin Bîrsășteanu să fie numit președinte al organizaţiei municipale, înainte de a fi validat candidat al PSD pentru Primăria Timișoara. Astfel, Diaconu crede că supărarea lui Răducanu pe PSD și pe Sorin Grindeanu se leagă de problema fiului său și nu de rațiuni politice.

3 COMENTARII

  1. MILITIA E CU NOI , dupa ce a iesit tanar la pensie ca a fost prestat o munca stresanta (si cu ce pensie) acum se relaxeaza prin diverse partide RUSINEEEEEE. Nu numai pentru el ci pentru toti militienii si cadre din armata ce nu au muncit mai deloc la viata lor , dar au pensii de pensii si mai si muncesc la stat si in prezent.De caracter si tupeu ce sa mai zic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.