Secretarul general al PSD Jimbolia, bătut pe stradă de fiul unui consilier...

Secretarul general al PSD Jimbolia, bătut pe stradă de fiul unui consilier local PNL din cauza unor fotografii postate pe Facebook. Vezi ce au surprins imaginile GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
jimbolia 5
Una dintre fotografiile postate pe Facebook în care apare și consilierul local PNL

Secretarul general al PSD Jimbolia, Gigi Albei, a depus, ieri după-amiază, o plângere la Poliție, reclamând faptul că a fost bătut pe stradă, ziua-n amiaza mare, de fiul unui consilier local PNL.

„Eram pe strada unde locuiesc, la vreo 50 de metri de casă. M-am trezit că oprește lângă mine o mașină din care a coborât Nicolae Tabeică, fiul consilierului local Niculai Tabeică. A venit la mine direct și m-a lovit cu pumnul în față. Mi-a spart nasul și m-a lovit la ochi. Mi-a spus că asta este pentru că am pus poze pe Facebook, după care a plecat. Miercuri am pus pe Facebook mai multe fotografii făcute acum vreo zece zile în care se vede cum utilaje de la firma care face canalizarea în Jimbolia, un camion, un escavator, sunt în fața magazinului lui Tabeică și lucrează în curtea acestuia. Are un magazin și lângă au luat un teren ca să construiască o casă și se strângea molozul. Am și martori la incident. M-au văzut copiii plini de sânge și s-au speriat. Au fost șocați”, a declarat Albei pentru PRESSALERT.ro. De frică, după bătaia primită, pesedistul a șters postarea de pe Facebook. Fotografiile le puteți vedea în galeria de la sfârșitul materialului. În ele se observă foarte clar camionul parcat în fața magazinului familiei liberalului și buldozerul în curte. De asemenea, în una dintre imagini, apare și consilierul local PNL alături de muncitori.

Consilierul local Niculai Tabeică nu a negat bătăia, dar a ținut să precizeze de la început faptul că „asta nu e chestie politică. Ce au avut între ei e treaba lor,nu știu. Nu m-am băgat, este treaba lor. După cum am înțeles, i-a fotografiat în curte și poarta. Poți să fotografiezi poarta? Eu nu mă implic. Că s-au certat între ei, e treaba lor. Vă rog să nu-mi apară numele meu acolo. El răspunde (fiul, n.r.). E major. Nu a fost niciun utilaj la mine în curte.


Nici la fiul meu. Astea sunt îmbârligături de ale lui (ale pesedistului, n.r.). El vrea să ajungă consilier. Asta e motivul lui. Pe mine mă cunoaște majoritate de lume. Nu am treabă cu el. Este lege, poate să facă plângere, ei între ei”. Liberalul nu a vrut să spună cum putem discuta cu fiul său pentru a lămuri ce s-a întâmplat, susținând inițial că „fiul meu e dincolo, în Germania. Nu stă la dispoziția lui Gigi de la PSD” pentru ca apoi să refuze pe motiv că „e secret numărul de telefon. Nu îl dau. Puteți să căutați numărul și sa vorbiți cu el”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.