Posturile ocupate de doi inspectori școlari adjuncți din Timiș, scoase la concurs...

Posturile ocupate de doi inspectori școlari adjuncți din Timiș, scoase la concurs de Ministerul Educației. Când va avea loc

0
DISTRIBUIȚI

isj timis

Vești proaste pentru doi inspectori școlari generali adjuncți din județul Timiș. Ministerul Educației a anunțat, ieri, că va organiza concurs pentru ocuparea a 53 de funcții vacante de inspectori școlari adjuncți din inspectoratele școlare județene. În Timiș vorbim de două posturi scoase la concurs, care sunt ocupate de Aurelian Sima și Francisc Halasz. Vă reamintim că cei doi sunt numiți cu delegație, după ce în primăvara anului trecut s-au retras din examene.


Aceștia au spus că nu au avut timp suficient să se pregătească, iar programa a fost una încărcată.

Contactat telefonic, Francisc Halasz ne-a declarat că nu s-a hotărât dacă își va depune dosarul de înscriere, iar Aurelian Sima nu a putut fi contactat. Ministerul Educației transmite că acest concurs va fi organizat în perioada 19 mai – 10 iunie. Dosarele de înscriere pot fi depuse în intervalul 20 aprilie – 4 mai, la sediul ISJ Timiș, iar probele vor avea loc la sediul Ministerului Educației.

„În condiţiile în care, după finalizarea concursului, rămân vacante funcţii de inspector şcolar general, de inspector şcolar general adjunct şi de director al casei corpului didactic, nu pot ocupa aceste funcţii, prin detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs, persoanele care până la organizarea concursului au ocupat funcţii de conducere în inspectoratele şcolare sau în casele corpului didactic şi nu au participat la concurs şi persoanele care s-au prezentat la concurs, dar nu l-au promovat”, comunică ministerul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.