Conducerea CH Poli a luat decizia: Timișoara va participa în ediția următoare...

Conducerea CH Poli a luat decizia: Timișoara va participa în ediția următoare a Cupei EHF. Ce jucător au pierdut

0
DISTRIBUIȚI

handbal timisoara bucurie

Handbaliștii alb-violeți au obținut la finalul acestui sezon cel mai bun rezultat din ultimii 25 de ani, locul 3 în campionatul intern, însă situația financiară a clubului susținut de autoritățile locale au făcut incertă participarea în competițiile europene, Poli obținând dreptul de a se înscrie în Cupa EHF, a doua ca valoare în Europa. Oficialii clubului luau chiar în considerare o solicitare de amânare a deciziei prin care confirmau prezența în cupele europene.

Suspansul a fost risipit, însă, în această seară, când CH CSU Politehnica a anunțat pe contul de Facebook că a confirmat oficial, astăzi, participarea în următorul sezon al Cupei EHF, „cu obligaţia respectării tuturor cerinţelor EHF şi FRH referitoare la această competiţie”, printr-o adresă către Federația Română de Handbal, care solicitase acest lucru.

„E o dovadă că se doreşte continuarea activităţii, că vrem să facem ceva şi vom găsi soluţii”, a transmis Ioan Silviu Doboși, președintele secției de handbal a clubui.


Chiar dacă sezonul oficial intern s-a încheiat deja, handbaliştii mai fac antrenamente în această săptămână, după care vor intra în vacanţa estivală.

Situația financiară precară și amânarea deciziei privind participarea în cupele europene afectează și integritatea lotului bănățenilor, care l-au pierdut pe Mihai Timofte, jucător care a semnat cu Dunărea Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.