Recidiviștii care au ATACAT polițiști la Recaș, arestați preventiv pentru 30 de...

Recidiviștii care au ATACAT polițiști la Recaș, arestați preventiv pentru 30 de zile. Ce acuzații li se aduc

0
DISTRIBUIȚI

atacatori politisti recas lingurar (1)

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au pus în mişcare acțiunea penală faţă de frații Haiduc Lingurar și Patragică Lingurar, care se fac vinovați, fiecare, de comiterea a câte trei infracțiuni de ultraj față de oameni ai legii, cu recidivă.

”La data de 6 iulie 2016, inculpaţii au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara, care a admis cererea şi a dispus emiterea unor mandat de arestare preventivă pe numele celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile. Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că la data de 03 iulie 2016, în jurul orelor 20:30, în timp ce se aflau în cartierul de locuinţe sociale amplasat în partea de nord-vest a localităţii Recaş, situat după str.


Mihai Eminescu, cei doi inculpaţi ar fi ameninţat explicit persoanele vătămate, trei agenţi de poliţie, B.E.-D. şi A.C. din cadrul Poliţiei Oraşului Recaş şi T.I.-C. din cadrul Poliţiei Locale Recaş, toţi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în legătură cu aplanarea unui scandal şi aplicarea de sancţiuni contravenţionale, cu comiterea de acte de violenţă îndreptate împotriva acestora, ameninţări ce ar fi fost exprimate atât explicit, cât şi prin manevrarea în mod repetat şi intimidant a unui par din lemn, a unei lopeţi, respectiv a unei coase.  În aceleaşi împrejurări, inculpatul Lingurar Patragică ar fi exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate T.I.-C., agent în cadrul Poliţiei Locale Recaş, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, prin aplicarea unei lovituri cu un par din lemn în zona pumnului mâinii drepte, cauzând acesteia leziuni traumatice ce necesită un număr de 7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a transmis procurorul Gordana Bogosov.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.