ACS Poli pune în vânzare biletele pentru meciul cu Pandurii. Ce prețuri...

ACS Poli pune în vânzare biletele pentru meciul cu Pandurii. Ce prețuri au abonamentele în noul sezon de Liga I

0
DISTRIBUIȚI
acs poli - pandurii (4)
ACS Poli a jucat și anul trecut cu Pandurii în primul meci acasă, scor 0-1

ACS Poli Timișoara a anunțat azi prețurile biletelor și abonamentelor la jocurile de pe teren propriu din Liga I. Tichetele pentru duelul cu Pandurii Tg. Jiu, primul de pe teren propriu în noul sezon, vor fi puse în vânzare mâine. Elek și compania pot fi văzuți pentru aceleași sume practicate, în bună măsură, și în ediția trecută de campionat.

De marți timișorenii pot achiziționa abonamente pentru jocurile lui ACS Poli din Liga I.


Abonații vor avea avantajul accesului liber și la meciurile din Cupa Ligii și Cupa României, programate la Timișoara. Pentru accesul la Peluza Sud se plătește 100 de lei. La tribuna 2 un abonamentul costă 150 de lei, în timp ce elevii și studenții vor scoate din buzunare doar 10 lei pentru întreg sezonul! La tribuna I prețul e similar, cu specificația că aici persoanele cu handicap beneficiază de reducere și vor plăti de asemenea doar 10 lei. În timp ce la tribuna 0 se plătește 250 lei pentru asigurarea unui loc. De asemenea în toate sectoarele amintite pensionarii se bucură de o reducere de 50% față de prețul întreg. Lojă: 500 de lei și VIP: 600 de lei, sunt variantele de lux.

Biletele pentru primul meci acasă, cel cu Pandurii Târgu Jiu, de duminică, 7 august, ora 21.00, în etapa a III-a a Ligii I, se pun în vânzare de asemenea de mâine. La biroul din zona vestiarelor arenei ”Dan Păltinișanu”. Au fost păstrate prețurile inițiale din ediția trecută de campionat, adică:10 lei le peluze, 15 lei la tribunele I și II, 25 de lei la tribuna 0 și 50 de lei la loje. De specificat că biletele au fost mai scumpe în sezonul trecut la duelul cu Steaua iar pe final de campionat s-a lăsat intrare liberă, ceea ce a adus și critici din partea abonaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.