ACS Poli a învins echipa copilăriei antrenorului Ionuț Popa. Ce jucători au...

ACS Poli a învins echipa copilăriei antrenorului Ionuț Popa. Ce jucători au fost folosiți în ineditul amical

0
DISTRIBUIȚI
14183794_1405429049486640_1406674259903563873_n
ACS Poli, alături de localnicii de la Șoimii Pesac. Foto: PoliTimișoara / Facebook

Tehnicianul Ionuț Popa le-a făcut o surpriză consătenilor săi din Pesac și a venit ieri cu ACS Poli Timișoara pentru a se duela cu favorita locală Șoimii.


Formația de Liga I i-a folosit în acest amical pe Doman și Neagu, care au fost trimiși la echipa a doua după eșecul cu Botoșani, dar și pe străinii Pedro Henrique și Leopold Novak, ultimul fiind transferat recent.

Popa s-a născut la Săvârșin, în județul Arad, dar a copilărit la Pesac, în județul Timiș. Profitând de pauza competițională, ACS Poli a jucat cu echipa din satul copilăriei antrenorului la invitația localnicilor. Șoimii Pesac evoluează doar în ”Promoție” (Liga a VI-a) și jocul amical a avut durata de doar 30 de minute pe repriză.

ACS Poli a început în formula: Curileac – Străuț, Cânu, Şeroni, Novak – Artean – Bărbuț, Croitoru, Cârstocea, Vădrariu – Popovici. În repriza a doua au intrat: Straton – Scutaru, Neagu, Doman, Roşu, Vraciu, Pedro Henrique. De asemenea cu această ocazie un tânăr de la Șoimii Pesac, Forinca, a primit șansa de a evolua pentru timișoreni. În timp ce Straton și Curileac au fost și între buturile gazdelor. Popovici (min. 4), Vădrariu (28), Roşu (38′, 58′), Vraciu (48) și Henrique (52′ pen., 53′) au marcat pentru ACS Poli, care s-a impus cu 7-1.

Următorul joc oficial al lui ACS Poli va fi miercuri, 7 septembrie, în sferturile Cupei Ligii, când bănățenii primesc vizita Concordiei Chiajna pe teren propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.