Victorie la scor obținută de România în preliminariile CM 2018. Ce jucător...

Victorie la scor obținută de România în preliminariile CM 2018. Ce jucător crescut la Politehnica Timișoara a debutat contra Armeniei

0
DISTRIBUIȚI
ro-armenia
România s-a impus ușor în Armenia. Foto: FIFA

Echipa națională a obținut prima victorie în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. România a învins Armenia, în deplasare, cu un neverosimil 5-0. Selecționerul Christoph Daum a mizat în acest meci pe doi timișoreni. Romario Benzar a fost titular iar lui Dorin Rotariu i s-a oferit debutul la prima reprezentativă în repriza a doua.

Eliminarea lui Malakyan le-a ușurat azi misiunea ”tricolorilor” după remiza cu Muntenegru.


Bogdan Stancu a deschis scorul din penalty-ul rezultat în minutul 4. Apoi Adrian Popa și Răzvan Marin, aflat la prima reușită în tricoul naționalei, au dus scorul 3-0 după doar 12 minute din meci. Stanciu (29), înainte de pauză, și Chipciu (59) au stabilit scorul final.

Christoph Daum l-a folosit din nou pe Benzar fundaș dreapta, în timp ce un alt bănățean, Iasmin Latovlevici a revenit în banda stângă. De asemenea, Dorin Rotariu și-a făcut debutul în naționala mare, având o evoluție consistentă în cele 24 de minute bifate.

România va juca marți, 11 octombrie, în Kazahstan, națională care a pierdut azi cu același scor, 0-5, în Muntenegru. În această seară se mai dispută în Grupa E, din care fac parte și ”tricolorii”, partida Polonia – Danemarca.

Armenia: Beglaryan – Mkoyan, Haroyan, Andonian (Voskanyan 39), Hayrapetyan –   Grigoryan, Malakyan – Ozbiliz (Hovhannisyan 64), Pizzelli, Manoyan – Pogosyan (Muradyan 33). Antrenor: Varuzhan Sukiasyan.

România: Tătăruşanu – Benzar, Săpunaru, Dr. Grigore, Latovlevici – Hoban – A. Popa, N. Stanciu (Bicfalvi 82), R. Marin, Chipciu (Rotariu 67) – B. Stancu (Keşeru 57). Antrenor: Christoph Daum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.