SCM Politehnica merge pe terenul echipei care o poate invidia pentru performanța...

SCM Politehnica merge pe terenul echipei care o poate invidia pentru performanța din Cupa EHF. Ce spun timișorenii despre duelul cu vicecampioana CSM București

0
DISTRIBUIȚI
scm poli calarasi (7)
Deplasare dificilă pentru SCM Poli

SCM Politehnica o poate privi de sus pe puternica CSM București, cel puțin prin prisma rezultatelor din acest start de sezon. Bănățenii sunt în anticamera grupelor Cupei EHF, în timp ce vicecampioana a fost eliminată surprinzător în turul II. Mai mult, deși au avut un start ezitant de campionat, și în Liga Zimbrilor elevii lui Pero Milosevic stau mai bine.

Cu toate acestea CSM-ul reprezintă în continuare o forță. ”E vicecampioana, are în componență numeroși jucători de valoare. Au avut un început mai dificil dar sâmbătă sunt convins că vor scoate toate armele pentru o nouă victorie în campionat. Anul trecut am pierdut la un gol cu ei după ce am condus la o diferență mare… Va fi un meci echilibrat, deschis oricărui rezutat.


Mergem pregătiți”, a declarat Attila Horvath, antrenorul secund al lui Poli Timișoara.

Timișorenii cred că trupa din Capitală va încerca acum și mai mult să se revanșeze în competiția internă pentru eliminarea surpriză cu Zamet, Croația, echipă de care trecuse la scor în tur. ”În mod sigur, pentru că de obicei când ai scucces la nivel internațional nu te așteptai. Vor dori să-și spele imaginea prin prisma rezultatelor din campionat și să-și salveze sezonul. Ținând cont de achizițiile făcute. E o formă sportivă pe care ei o prind mai greu având jucători nou veniți. Valoric echipele sunt foarte echilibrate… Încă o victorie ar fi ceva fantastic. După un meci bun cu Turda, am arătat că avem valoare și sperăm că vor dispărea sincopele. Dorim să câștigăm și la Odorhei. Nu se știe dinainte câștigătorul în astfel de partide”, a mai spus Horvath.

”Cu încredere, nu avem nimic de pierdut. Știm că sunt campionii României. Cred că vor fi mai motivați pentru că nu s-au calificat cu croații. Cu siguranță își vor dori victoria cu noi… Cred că în defensivă se face mai întâi diferența, apoi în ofensivă. O nouă victorie ar însemna mult pentru noi”, a spus și Vuk Milosevic, unul dintre jucătorii care au întărit-o pe Poli în vară.

Partida CSM București – SCM Politehnica Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00 (TVR 2). După nouă etape bănățenii sunt pe 8 cu 11 puncte, în timp ce vicecampioana ocupă doar locul 10 (9 puncte).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.