Titu Bojin deschide lista PMP Timiş pentru Senat. Ce plan are pentru...

Titu Bojin deschide lista PMP Timiş pentru Senat. Ce plan are pentru a aduna cât mai multe voturi

2
DISTRIBUIȚI
titu bojin ion raducanu unpr vot alegeri (6)
Titu Bojin și Ion Răducanu

După săptămâni întregi de discuţii şi negocieri, PMP Timiş a decis: Titu Bojin va deschide lista pentru Senat. A fost nevoie de mai multe deplasări la Bucureşti, dar şi de discuţii şi negocieri seriose cu conducerea centrală a partidului, dar pemepiştii din Timiş au reuşit să îl impună pe fostul lider PSD Timiş şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, cap de listă la Senat.

Invitat recent la PRESSALERT LIVE, Bojin declara despre experienţa sa în PMP, că „nu-s treaz nici azi, ce să vă spun dacă nici nu-s treaz nici azi cum s-au întâmplat lucrurile, aş fi demagog să fac acum pe deşteptul să spun ce am simţit, ce am spus.


În mod normal trebuie luat astăzi ca atare şi ştiţi că eu sunt un soldat disciplinat”. Deşi în cadrul aceleiaşi emisiuni se arata indecis cu privire la candidatura sa la Senat, Bojin anunţa un plan care să îl ajute să obţină voturi: obținerea de sprijin de la primarii nehotărâți din Timiș. „O să intensific acţiunea asta din nou pentru că e la îndemâna mea şi nu înseamnă că numai la primarii penelişti care sunt supăraţi pe Lae acuma, tot ce pot pupa”, a promis acesta.

Fostul președinte al CJ Timiș a recunoscut că dacă va ajunge senator va însemna că și-a depășit visul său politic, acela de a conduce județul.

Tot astăzi s-a bătut în cuie ceea ce se ştia de mai mult timp: preşedintele PMP Timiş, Ion Răducanu, va deschide lista pentru Camera Deputaţilor. Trebuie să amintim şi faptul că, cu acelaşi Bojin cap de listă, fostul UNPR, contopit recent în PMP, a obţinut trei mandate de consilier în CJ Timiş.

2 COMENTARII

  1. Daca cu Bojin vrea PMP sa castige un loc de parlamentar atunci pot spune ca va avea o mare dezamagire T.B. Cred ca sa intors lumea cu c… in sus!

  2. Dar cine-i PMP, ca eu nu-l consider ceva special! De fapt , partidele nu sunt altceva decat niste umbrele sub care unii se inghesuie cica sa ne reprezinte pe noi. Am avut intotdeauna orientari liberale dar in momentul cand un personaj ca Frunzaverde a intrat in Partidul Liberal , am inteles ca toti sunt la fel .
    Din acel moment am decis ca nu voi mai sustine NICIODATA vreun politician sau partid.Acum sustin cu tarie ca e mai bine sa avem Guvern Tehnocrat,si pledez pt desfiintarea tuturor gastilor care isi zic partide si instalarea unei noi ordini in care doar adevarati tehnocrati sa ne conduca. Am observat ca nici Marile Puteri ale lumii nu mai oameni de valoare,se pare ca politica e o troaca de … si tot ce ating se altereaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.