Lucrările la Pasajul Jiul, pe ultima sută de metri. Cum va arăta...

Lucrările la Pasajul Jiul, pe ultima sută de metri. Cum va arăta după finalizare VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Bară la bară, aşa circulă şoferii care au treabă prin zona centrală, după ce Pasajul Jiul a fost închis din 16 august. Restricţia impusă de comisia de circulaţie a primăriei la cererea constructorului PORR va fi valabilă nu mai puţin de trei săptămâni.


Amintim că lucrările la Pasajul Jiul au început în vara anului 2016 şi conform primarului Nicolae Robu acestea se vor încheia complet la sfârșitul lunii septembrie.

”Vom întrerupe complet circulația prin pasaj începând de mâine, 16.08.2017, ora 8.00, până în 10.09.2017, ora 8.00. Din imagini, puteți vedea deja pasajul la anvergura a 5 benzi. Evident, pe sensul dinspre Circumvalațiunii, o bandă va fi dedicată luării la dreapta, spre Gară, a doua luării la dreapta spre Gară sau deplasării înainte spre strada Jiul sau luării la stânga spre Piața Regina Maria, a treia deplasării înainte spre strada Jiul sau luării la stânga spre Piața Regina Maria, iar pe sensul dinspre Piața Regina Maria, ambele benzi sunt dedicate deplasării înainte înspre Gară sau luării la dreapta, spre Circumvalațiunii”, a scris acum câteva zile pe Facebook Nicolae Robu.
Cum va arăta zona după finalizare puteţi vedea mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.