Ionuț Popa, după derby-ul celor două Poli: ”Cineva mi-a spus la sfârșit...

Ionuț Popa, după derby-ul celor două Poli: ”Cineva mi-a spus la sfârșit că Timișoara nu merită fotbal”. Bogdan Andone nu s-a prezentat la conferința de presă

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

Asupra soartei lui Ionuț Popa pe banca lui ACS Poli planau suspiciuni în cazul în care echipa de Liga I nu s-ar fi impus cu ASU Politehnica. Tehnicianul era după joc vădit mai liniștit și a avut o replică interesantă când a fost întrebat de interesul totuși scăzut al publicului (și) pentru acest duel ”fratricid”.

”Am dominat în mare parte. Așa cum au jucat băieții în primele 20 de minute ale reprizei a doua așa trebuia jucat, și-au sufocat adversarii… Jocul trebuia tranșat. Echipa cealaltă Poli a avut ambiție, mi-a plăcut dăruirea lor. Și-a creat spre sfârșit ocazii. Mă bucur că jucătorii au dat dovadă de fairplay de-a lungul jocului. Că Abraw a dat gol. Mailat a avut ocazii. Nu înțeleg cum ratează”, a declarat Ionuț Popa după succesul din Cupă, scor 1-0, cu ASU Poli.

”Jucătorii s-au simțit bine. Spectatorii au ținut cu ambele echipe. A fost inedit”, a mai spus tehnicianul.

Întrebat de numărul mic de spectatori experimentatul tehnician a răspuns că: ”Cineva mi-a spus la sfârșit că Timișoara nu merită fotbal… Eu sunt bănățean.


Nu pot să… e o întrebare complicată”.

Întâlnirea dintre două echipe ”Poli” a fost anticipată de Ion V. Ionescu în urmă cu aproape două decenii. ”Când am ocazia discut cu Jackie. Îl respect în continuare. Sunt două Politehnici, una susținută de suporteri, una de primarul orașulu. De ce să dispară una sau alta?”, a conchis Popa.

”Croitoru a fost o etapă suspendat conform ROI pentru plecarea înainte de finalul jocului cu CFR. Și-a ispășit pedeapsa. O săptămână a fost învoit pentru școala de antrenori”, a precizat antrenorul apariția surpriză a mijocașului veteran. Popa a adăugat că azi a fost încurcat, deplasându-se spre banca adversarilor la început.

Gabriel Vochin a vorbit pentru ASU Poli

După joc la declarații nu a sosit și tehnicianul Bogdan Andone, acesta a acuzat faptul că și-a pierdut vocea și l-a trimis la întâlnirea cu presa pe ”secundul” Gabriel Vochin, răgușit la rândul său.

”Un meci în spiritul Cupei României. Ambele echipe au respectat competiția. Adversarii au câștigat meritat. Felicit și echipa mea. Felicit publicul, atâți câți au fost au susținut echipa”, a spus Gabriel Vochin.

”Un meci nu se poate juca în același ritm. Îmi pare rău că nu am reușit să marcăm, finalul ne-a aparținut. Azi atât am putut. Ne-am fi așteptat la un public mai numeros”, a recunoscut acesta. ”Nu am văzut nicio reluare. La prima impresie așa am reacționat, dar nu pot să spun dacă a fost într-o direcție sau alta. Meciul s-a terminat…”, a explicat Vochin reacțiile virulente ale băncii ”Băieților în ghete” la mai multe decizii ale lui Denis Haidiner.

”Sincer, echipa noastră a jucat bine, întotdeauna ne dorim să joace mai bine, dar sunt mulțumit de cum s-au comportat”, a concluzionat Gabriel Vochin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.