Surpriză negativă a ”leilor”: BC Mureș a obținut al doilea succes stagional...

Surpriză negativă a ”leilor”: BC Mureș a obținut al doilea succes stagional pe seama lui BC SCM Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși

BC SCM Timișoara și-a întrerupt șirul de victorii consecutive din Liga Națională. ”Leii” au cedat chiar pe terenul unei echipe unde aveau șanse bune la un nou succes: BC Mureș Tg. Mureș. Formația pregătită de Tudor Costescu părea să fi reușit după pauză ce era mai greu, recuperarea unui deficit de 12 puncte, dar după o perioadă echilibrată de joc a cedat în cele din urmă cu 75-81.

Deși porneau clar favoriți după patru victorii la rând în campionat timișorenii au avut de suferit în Mureș. Primul sfert s-a încheiat la egalitate, scor 24-24. Mureșul a condus apoi cu 40-28 în startul sfertului 2, pe finalul căruia s-au desprins la +13 (44-31, min. 19). La pauză tabela indica un 48-36 neașteptat în favoarea gazdelor.

Sfertul 3 a început bine pentru BCT, care s-a apropiat rapid pe tabelă.


La patru puncte distanță după nici cinci minute de la reluare. Mai mult, Mijajlovic și-a dus apoi echipa în avantaj (54-53). 57-59 indica tabela cu două minute înaintea sfertului final.

Echilibrul a persistat în continuare și sfertul 4 s-a reluat de la 61-61. Pe final meciul s-a încins din nou după ce niciuna dintre combatante nu a reușit să se desprindă decisiv. Astfel, cu 50 de secunde rămase din meci Mijajlovic reușește trei puncte care reduce scorul la 75-77. Speranțele ”leilor” s-au năruit însă cu 11 secunde rămase din timp, când Person a transformat două libere și a dus Mureșul la +4. Totul s-a încheiat cu aruncarea ratată de la distanță a lui Jeremic. Scorul final a fost stabilit tot de la ”libere”, de către Pita.

Pentru BC SCM Timișoara Milos Komatina a pus cele mai multe puncte pe tabelă – 18. El a fost urmat dintre colegi, la capitolul reușite, de: Jeremic (13), Mijajlovic (11), Diaz (11), Popa Calotă (7), Drăgușin (6), T. Gheorghe (4), Păun (3) și Burdgess (2). Dino Pita a fost cel mai bun marcator al partidei și al Mureșului, cu 27 de puncte. Pentru BC SCM Timișoara urmează duelul cu Steaua de pe teren propriu. Bănățenii au rămas cu patru victorii, în timp ce pentru gazde a fost doar al doilea succes din acest sezon al LNBM, ambele obținând aceste rezultate după șase jocuri disputate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.