Bogdan Andone: ”Mă bucur că au câștigat cu UTA și Ripensia”. Ce...

Bogdan Andone: ”Mă bucur că au câștigat cu UTA și Ripensia”. Ce a spus Radu Suciu după al zecele meci consecutiv fără succes pentru Ripensia în B

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

ASU Politehnica pare pe val în Liga a II-a după ce a reușit să triumfe și în derby-ul local cu FC Ripensia. Tehnicianul alb-violeților, Bogdan Andone, era încântat de atitudinea elevilor săi în succesul de azi. În mod inedit, antrenorul ”Băieților în ghete” a ținut să felicite brigada de arbitri condusă de la centru de arădeanul Mircea Ardelean.

Arbitrul din Arad a fost în colimatorul roș-galbenilor după ce a acordat ușor un penalty Baloteștiului în meciul pierdut de Ripensia acasă cu echipa din Ilfov. Fapt subliniat oarecum de Andone imediat după meci. ”Am văzut ce s-a întâmplat la meciul cu Balotești, a fost o presiune mare pe această brigadă, dar din fericire a fost un arbitraj impecabil, au gestionat bine momentele, mă bucur pentru ei pentru că sunt arbitri tineri. Îi felicit”, a declarat tehnicianul Politehnicii după succesul cu 2-0 în fața Ripensiei.

”Am întâlnit o echipă bună, preocupată să joace, cu jucători de calitate. Știam care sunt punctele lor forte, slabe. Am încercat să profităm și să le blocăm jucătorii-cheie. Mă bucur că nu am primit gol și am marcat, am gestionat bine fazele fixe.


Nu m-a surprins Ripensia, din punct de vedere tactic am făcut o partidă bună, rezultatul e în concordanță cu ce s-a întâmplat pe teren. E un derby, le-am spus înainte de meci, e foarte important să lași o imagine bună, să ai determinare, sacrificiu. Mă bucur că au câștigat și cu UTA, și cu Ripensia. Sper să încheiem cu bine acest an”, a subliniat Andone.

”Mă bucur pentru Taub, pentru Krausz, un jucător care nu are ce căuta în Liga a II-a, poate juca la orice echipă de Liga I. Poate doar la FCSB sau alte două echipe de play-off cu jucători de națională nu… La noi cel mai important e grupul și jucătorii să se bucure de fiecare moment al jocului”, a conchis Bogdan Andone. La finalul partidei antrenorul a fost chemat la salut de ultrașii lui ASU Poli, semn că a devenit foarte popular prin succesele în fața rivalelor vestice.

Radu Suciu: ”A câștigat echipa mai pragmatică”

Antrenorul Ripensiei a admis că seria de zece jocuri fără victorie în campionat e una care lasă de dorit la nou promovata timișoreană. Radu Suciu nu crede că a existat o diferență mare de calitate în derby-ul din Ciarda Roșie. ”A câștigat echipa care a fost pragmatică. Din două faze fixe… Ca joc nu au fost peste noi. Dar sunt o echipă pe val, care și-a definit stilul de joc. Formal, bazat pe multă mișcare. Care nu ne convine nouă, așa cum nici lor nu le convine cel practicat de noi în partea a doua. Din păcate nu am putut juca așa tot meciul… Contează și atitudinea. Sigur că ne îngrijorează, aveam nevoie undeva de trei puncte ca echipa să prindă curaj. Iată că nu mai vine…”, a spus Radu Suciu.

Ripensia e pe locul 11 cu doar 21 de puncte adunate în 18 jocuri. ASU Poli ocupă momentan locul 6, cu 30 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.