Cristian Fenici, căpitanul lui SCM Politehnica, din nou cel mai bun jucător...

Cristian Fenici, căpitanul lui SCM Politehnica, din nou cel mai bun jucător român din Liga Zimbrilor. Companie selectă pentru timișorean în topurile FR Handbal

0
DISTRIBUIȚI
Cristian Fenici

Pentru al doilea an consecutiv Cristi Fenici a fost desemnat cel mai bun handbalist autohton din primul eșalon.


Căpitanul lui SCM Poli a câștigat această distincție în urma voturilor antrenorilor din Liga Zimbrilor. Printre celelalte superlative ale anului 2017 anunțate de FRH se numără Cristina Neagu și Isabelle Gullden.

Nu doar poziția secundă în clasament e îmbucurătoare pentru bănățeni. Deși a avut din nou probleme medicale pe final de an, Fenici rămâne printre remarcații primei ligi. Căpitanul alb-violeților a fost desemnat, la fel ca în 2016, cel mai bun român din Liga Zimbrilor.

Tot la masculin, portarul Mihai Popescu a fost declarat cel mai bun jucător român, în vreme ce Cristina Neagu a ieșit câștigătoare atât în sondajul privind handbalistele românce din campionatul intern, cât și în ceea ce privește jucătoarele românce indiferent de liga națională în care evoluează. La capitolul jucătorilor străini din primul eșalon românesc superlativele anului sunt Isabelle Gullden, la feminin, respectiv Alexander Tioumentsev, masculin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.