Ionuț Popa, vocal în fața camerelor cu ”rănitul” Șeroni: ”Așa ceva rar...

Ionuț Popa, vocal în fața camerelor cu ”rănitul” Șeroni: ”Așa ceva rar am văzut”. Care e singura veste bună anunțată de tehnicianul lui ACS Poli după eșecul cu Sepsi

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa. Foto: Adrian Pîclișan

Tehnicianul lui ACS Poli a început noul an cu un mic scandal după înfrângerea suferită în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-1. Ionuț Popa a acuzat că jucătorii nou promovatei au fost foarte agresivi și că ivorianul Ousmane Viera trebuia eliminat pentru intervenția asupra lui Alin Șeroni. Mai mult, experimentatul tehnician s-a prezentat după joc în fața camerelor împreună cu fundașul accidentat. Vociferările lui Popa s-au auzit la un moment dat peste Eugen Neagoe, ”principalul” gazdelor fiind la declarații în acel moment pentru televiziunea care deține drepturile TV.

Nu e prima dată când Ionuț Popa deranjează ”conferința” adversarilor. Tehnicianul timișorenilor a fost vocal și direct la subiectul invocat pentru eșecul de la Ploiești. ”În minutul 64 trebuia eliminat Viera, dacă îi dai galben înseamnă că e vinovat. Ați văzut cum arăta piciorul lui (Șeroni)? Așa ceva rar am văzut. Și alți jucători au acuzat… Agresiv poți să joci, dar brutal? … Au alergat mai mult, au avut și ocazii, dar pentru mine totul se leagă de acea fază.


S-a dereglat apărarea. El e jucător de bază și a trebuit să fac schimbare forțată. La fel și cea a lui Enescu, nu mai putea. Mai ne trebuie un jucător, e vorba de un atacant, în rest dacă se refac restul, cu Țigănașu, Cânu…Pentru noi toate meciurile sunt grele. Sper să ne redresăm”, a declarat Ionuț Popa pentru Digisport.

Fundașul Alin Șeroni a fost schimbat în minutul 70, după ce a încercat o pătrundere în forță în jumătatea adversă. Viera a intervenit din față, la minge, dar în prealabil un adversa l-a lovit din spate.

Eugen Neagoe: ”La acea fază Șeroni e cel care a faultat”

Antrenorul lui Sepsi și-a lăudat echipa, una aproape nouă. ”Ne-a ieșit, nu a fost ușor, am întâlnit o echipă bună, care joacă de doi ani împreună. Noi am avut nouă jucători care au evoluat prima dată împreună, ei doi… Chiar dacă nu reușeam în seara asta nu puteam să mă plâng, dar în această seară, în ansamblu, am fost echipa care a controlat jocul…”, a spus Eugen Neagoe până în momentul în care a fost ”bruiat” de Ionuț Popa. Vociferările oaspetului a dus la schimbarea subiectului. ”La acea fază Șeroni e cel care a faultat. Nu are importanță, jucătorul meu a lovit mingea. Nu sunt nici arbitru, nici specialist. Poate e domnul Crăciunescu în studio și analizează… Și eu poate mai greșesc pe margine, la adresa arbitrului, dar niciodată nu jignesc…”, a conchis Neagoe pentru aceeași sursă.

Au venit banii de la LPF

Singura veste bună anunțată de Ionuț Popa după meciul de la Ploiești e că Liga Profesionistă a plătit, în fine, banii pentru parcursul lui ACS Poli din Cupa Ligii. Conform președintelui Radu Birlică ar fi vorba de circa 70.000 de euro, gură de oxigen pentru timișoreni.

”Mă bucur că în s-a rezolvat cu banii de salarii, acum jucătorii sunt datornici, trebuie să dea dovadă de mai multă determinare… Am înțeles că azi ne-au intrat banii de la Ligă, trebuie să-i felicit de data aceasta pe cei de acolo”, a precizat Ionuț Popa.

Un singur șut pe spațiul porții a trimis ACS Poli în tot jocul de la Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.