Urmărește noul videoclip al timișorenilor de la The Case, pentru piesa ”Run”...

Urmărește noul videoclip al timișorenilor de la The Case, pentru piesa ”Run” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Trupa The Case a lansat un nou videoclip

La sfârşitul acestei săptămâni, timişorenii care alcătuiesc formaţia The Case au lansat un nou videoclip, evenimentul având loc după o sesiune live pe care artiştii au susţinut-o la Radio Tanana.

Alfred Ciprian Paros (voce, chitară), Adrian Istodorescu (chitară, backing vocals), Cristian Paros (clape), Andrei Cimpean (chitară bas) şi Mihai Bele (tobe) au lansat la sfârşitul anului trecut cel de-al doilea material discografic, Own The Night, cu ocazia unui concert care a avut loc la Reflektor Venue.

„Piesa ‘Run’ este noul nostru single, după albumul ‘Own the Night’ lansat anul trecut.


Din cauza termenului limită strict pe care ni l-am impus pentru livrarea albumului, melodia nu a ajuns sa fie inclusă, dar suntem bucuroși să o împărtăşim cu toată lumea acum. Videoclipul a fost filmat în timpul unui concert care a avut loc anul trecut la Arenele Romane împreună cu Alternosfera. Am încercat să redăm puțin atmosfera de la acel concert care a fost foarte mișto pentru noi și sperăm că se regăsește asta și în videoclip. Piesa a fost înregistrată, mixata și masterizata la Music Lab Studio de către Cosmin Harbei cu care am colaborat și pentru albumul ‘Own the Night’. Videoclipul a fost editat de OWPN media și filmat de Cristian Staicu“, ne-au declarat membrii formaţiei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.