Concert Subcarpați la încheierea modulului Inspirație – Respirație al Atelierului Identitate, un...

Concert Subcarpați la încheierea modulului Inspirație – Respirație al Atelierului Identitate, un proiect al Teatrului Național

1
DISTRIBUIȚI

Formația Subcarpați va susține un concert în Parcul Civic din jurul Sălii 2, un loc de întâlnire deosebit, o prelungire a întâlnirilor speciale pe care Sala 2 a Teatrului Național le provoacă de aproape un deceniu. Concertul încheie formal modulul Inspirație – Respirație al Atelierului Identitate, un proiect al Teatrului Național, având ca partener oficial Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană.

Subcarpaţi este un proiect muzical demarat în 2010 de MC Bean (Marius Andrei Alexe), care combină elemente din muzica electronică şi hip-hop cu influenţe din folclorul românesc, creând un nou gen muzical – „underground folclor”.


Astfel, muzica Subcarpați conturează o hartă a României deopotrivă emoțională și culturală, valorificând tradițiile în singurul mod care contează.

Teatrul Național, Subcarpați și Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană au lansat Atelierul IDENTITATE. Compus din patru module coordonate de Marius Andrei Alexe, cunoscut publicului ca Bean MC, Atelierul IDENTITATE recuperează și promovează folclorul autentic și îl readuce în viața omului citadin. Evoluția individuală, la fel ca evoluția societății în ansamblul ei, are nevoie de un punct de start, are nevoie să capteze seva propriilor rădăcini.

Concertul va avea loc mâine, 5 mai, de la ora 21.00, iar intrarea este liberă.

1 COMENTARIU

  1. Modulul Inspiratie – Respiratie a fost de fapt un seminar de caval care s’a incheiat atunci cand am plantat io un pomisor adus de Ada Hausvater. Voturile din final au fost date pe simpatie, nu pe valoare. Brandabur tot recita sarba si dadea din coditze, iar Miruna era si plutasha si chiulangioaica. ma bucur ca nu am ajuns sa cant cu rapari si nici nu voi plati pret exorbitant la Afterhills doar ca sa’mi iau revansa.

    Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2018/05/concert-subcarpati-la-incheierea-modulului-inspiratie-respiratie-al-atelierului-identitate-un-proiect-al-teatrului-national/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.