Cristian Brâncovan: „Sondajele lui Robu de pe Facebook sunt niște mizerii” VIDEO

Cristian Brâncovan: „Sondajele lui Robu de pe Facebook sunt niște mizerii” VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Roxana Păduraru și Cristian Brâncovan, în calitate de reprezentanți ai mișcării „Timișoara civică”, au fost invitați la emisiunea PRESSALERT LIVE, unde s-a pus problema lipsei de transparență din partea autorităților locale. Deși nu este înregistrată în acte ca și o asociație, mișcarea începe să se cristalizeze în jurul unor persoane implicate, cu spirit civic, iar rezultatele încep să se simtă.

Actitatea de pe Facebook a primarului Nicolae Robu a fost contestată de Cristi Brâncovan, care a declarat că „sondajele de pe Facebook ale primarului Nicolae Robu sunt niște mizerii. Ce legitimitate pot să aibă?”. Primarul Robu a avut același mijloc de comunicare cu timișorenii și după conflictul cu senatorul Nicu Fălcoi.


„Este aberantă atitudinea lui Robu, ca să-i folosesc însuși cuvintele. Campania USR-ului nu ar fi putut fi decât lăudată de domnul primar dacă ar fi fost alte condiții. Mie mi se pare că Robu și PNL se află în opoziție doar cu USR, nu cu PSD, iar atunci are logică intervenția dumnealui, fără să vorbim contrafactual. Nu îl avantajează, oricum”, a spus Roxana Păduraru.

Ceva mai mult de doi ani și jumătate o despart pe Timișoara de 2021, atunci când va fi Capitală Europeană a Culturii. Deși Nicolae Robu s-a lăudat în repetate rânduri pe rețelele de socializare cu pasajele chiar și fictive pe care le-a construit, Cristi Brâncovan a sesizat că: „grija mea e asumarea pe partea de infrastructură, unde nu știu dacă o să reușim ceva din ce ne-am propus. Pe partea de evenimente mi se pare că nu stăm deloc bine. O să vină mulți turiști în Timișoara. Cum procedăm cu ei? Locuri de parcare? Nu se întâmplă nimic! În centrul orașului nu mai avem locuri de parcare. Primarul nu are curajul să își asume lucruri, să deranjeze pe cineva. El are curajul doar împotriva oamenilor slabi”.

Pe de altă parte, Roxana Păduraru a atras atenția asupra lucrurilor care sunt posibile să rămână în Timișoara ca o povară după momentul 2021. „Îmi e groază de prețurile ridicate care vor rămâne și o infrastructură pe care s-ar putea să nu o putem folosi după. Văd străzi care crapă. Cred că o să arătăm exact așa cum suntem, fără nimic de ascuns”, a spus Roxana Păduraru.

1 COMENTARIU

  1. Daca candideaza la urmatoarele alegeri, are votul meu!
    Ar fi timpul sa avem si optiuni reale pe buletinul de vot, oameni care vor sa faca ceva pentru oras, nu doar personaje impinse in fata de partide (gen robu, care doveste tot mai mult ca nu-l recomanda nimic pentru functia ocupata)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.