Ionel Ganea testează un mijlocaș român care a crescut la Anderlecht. Pe...

Ionel Ganea testează un mijlocaș român care a crescut la Anderlecht. Pe ce tineri nu se va baza ACS Poli în noul sezon

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli a mai efectuat un antrenament sub comanda lui Ionel Ganea. Noutățile de la gruparea timișoreană au fost astăzi Dragoș Cojocaru, un brașovean cu juniorat efectuat inclusiv în Belgia, și Daniel Budică, care provine de la Pandurii Tg. Jiu. În schimb, noul tehnician a renunțat deja la o serie de tineri. Denis Golda, David Filip sau Damir Totic nu fac parte din planurile pentru Liga a II-a.

Bănățenii nu mai ”jonglează” cu nume foarte sonore după retrogradare, dar noul antrenor Ionel Ganea încearcă și piste noi.


Astăzi, ACS Poli l-a avut la antrenamente pe Dragoș Cojocaru, un mijlocaș în vârstă de 21 de ani care a evoluat la juniorii lui Anderlecht după ce a început fotbalul la FC Brașov. Acesta poate evolua pe mai multe posturi de la mijlocul terenului. Tot un jucător de linie mediană e Daniel Budică, un tânăr care a activat la Pandurii. Nu a lipsit mult ca Daniel Vădrariu (CSM Reșița) să revină pe Bega. Cătălin Doman e așteptat în schimb să se prezinte de mâine la echipa timișoreană.

Ganea a și renunțat la o serie de tineri care aparțin de club și care probabil vor fi împrumutați la echipele din zonă. Portarii Popeț, Ureche și David Filip, jucătorii de câmp Iseini, Kecskes, Codrean, Dincă, Totic și Golda, nu l-au convins pe ”principal” că pot ajuta în ediția 2018-19 a B-ului. O parte din ei nu duc însă lipsă de oferte de la același nivel. Atacantul Denis Golda va reveni astfel mai mult ca sigur la Ripensia, unde a fost împrumutat în campionatul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.