Petrecere la Timișoara în cinstea celui mai tare festival de muzică electronică...

Petrecere la Timișoara în cinstea celui mai tare festival de muzică electronică din Croația

0
DISTRIBUIȚI

 

Sâmbătă, 4 august, iubitorii de muzică, viniluri și vechituri sunt chemați să participe la un eveniment deosebit, care se va desfășura în curtea fostei fabrici de țigări, începând cu ora 15:00.

Organizatorii Launmomentdat și Dimensions Festival din Croatia își vor sufleca mânecile, vor încălzi pickup-urile și vor pune de o petrecere în cinstea celui mai tare festival de muzică electronică din Croația.

Renumitele petreceri Dimensions International Series, care au loc peste tot în lume, se vor opri și la Timișoara. Evenimentul va promova muzica electronică, fiind structurat în două părți. Programul pe zi va include un târg de viniluri și vechituri, unde ne vom putea îndrăgosti de muzică, reviste, aparate foto, biciclete, haine etc. Pe lângă toate aceastea, vom putea asculta selecții pe vinil din partea DJ-ilor locali Ulises, Mihu, Riot199 și flo’.


Intrarea va fi liberă până la ora 23:00.

Odată cu venirea nopții, va începe afterparty-ul, unde sunt invitați artiști internaționali, printre care Serge Clone și David Martin de la Dimensions Soundsystem. Alături de ei, vor urca la pupitru Who:ratio și Roboțel, iar genurile de muzică predominante vor fi techno și house.

Biletele în avans pentru Dimensions International Series se găsesc online pe www.kompostor.ro, fiind în valoare de 20 de lei. La poartă biletele vor costa 30 de lei.

De-a lungul celor șapte ani de activitate, Dimensions Festival și-a consolidat un loc în inima comunității de muzică electronică din lumea întreagă. Festivalul va avea loc între 29 august și 2 septembrie la fortăreața Punta Christo din Pula, Croația. Mii de oameni din toate colțurile lumii se întâlnesc aici pentru a gusta cel mai bun line-up. Programul îi cuprinde pe Krafwerk, Nils Frahm, Jon Hopkins, Bonobo, Lena Willikens, Helena Hauff, Moodymann, Palms Trax, Hunee, Peggy Gou și mulți alții.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.