Ripensia vrea prima victorie pe „Dan Păltinişanu” în acest sezon. Roş-galbenii s-au...

Ripensia vrea prima victorie pe „Dan Păltinişanu” în acest sezon. Roş-galbenii s-au „încălzit” cu CNP-ul şi înaintea sosirii performerei rundei trecute

0
DISTRIBUIȚI

„Ripi” îşi linge rănile după două eşecuri consecutive. Formaţia pregătită de Ciprian Urican nu are însă mult timp să-şi plângă de milă deoarece are parte duminică de un adversar puternic din zona Capitalei. Roş-galbenii primesc pe „Dan Păltinişanu” replica Academicii Clinceni, ilfoveană care în runda trecută a realizat scorul campionatului.

Ripensia vine după un 1-2 pe terenul UTA-ei, de partea cealaltă Clinceniul nu a avut milă pe teren propriu în runda a 4-a de Brăila, pe care a învins-o cu 7-0! Cu toate acestea „principalul” Ripensiei e optimist. „Ne aşteaptă un meci dificil, contra unei echipe tinere şi foarte talentată.


Noi venim după două partide bune din punct de vedere al jocului, dar din care nu am obţinut nimic. Din ultimele două confruntări, noi ar fi trebuit să avem, dacă nu şase, măcar patru puncte, dar n-am obţinut nimic. Dar eu sper că ne revenim. Dacă ai un joc bun, până la urmă au să vină şi rezultatele. Dacă jocul e unul întâmplător, atunci e mai greu. Noi avem însă un joc bun şi acum cred că suntem pregătiţi şi montaţi să câştigăm toate cele trei puncte. Valorea echipei şi calitatea jocului mă determină să fac asemenea afirmaţii”, a declarat Ciprian Urican.

La fel ca înaintea deplasării la Arad, roş-galbenii au disputat un test cu echipa Centrului Naţional de Pregătire din oraş. Dacă atunci a fost 1-1, ieri echipa de Liga a II-a s-a impus cu 1-0. Singurul gol a fost marcat de fundaşul Flavius Vlădia, care a fost ţinut doar pe bancă la ultimele partide oficiale. Centrul defensivei a fost capitolul la care ripensiştii au suferit atât cu ACS Poli, cât şi cu UTA.

Fără succes acasă, „Ripi” speră duminică, de la ora 11.00, cu Academica, şi la primul triumf pe „Marele oval” în acest campionat. După primele patru etape timişorenii au doar patru puncte, cinci mai puţine faţă de cele ale ilfovenilor. Un bilet va costa 10 lei, iar accesul va fi permis doar într-o parte a arenei (tribunele 0 şi 1). Copiii, femeile şi pensionarii vor beneficia de intrare liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.