ACS Poli nu şi-a stopat căderea nici în Ilfov. Antrenorul Ştefan Nanu,...

ACS Poli nu şi-a stopat căderea nici în Ilfov. Antrenorul Ştefan Nanu, învins la limită de ziua sa la Clinceni

0
DISTRIBUIȚI
Foto: acspoli.ro

ACS Poli nu a reuşit să pună capăt seriei nefaste în eşalonul secund. Formaţia pregătită de Ştefan Nanu a cedat şi la Clinceni, în ciuda unui joc mult mai bun faţă de cel prestat cu UTA. A fost 0-1, rezultat prin care Academica a devenit noul lider al B-ului.

De ziua sa, Ştefan Nanu, care a împlinit 50 de ani în ziua meciului, a făcut câteva modificări notabile în prima echipă a lui ACS Poli. Melinte a revenit în primul 11, în banda stângă a defensivei a apărut argentinianul Rudolf iar linia de mijloc a fost formată din patru inşi. Filip, Pop şi Stere au fost alţi titulari-surpriză.

A doua clasată nu a fost însă impresionată de necazurile timişorenilor şi au început ofensiva.


ACS Poli a replicat în minutul 21 prin David Pop, al cărui şut a trecut puţin pe lângă poarta lui Vâlceanu. Dar la faza următoare „academicienii” au deschis scorul prin Gliga, care a concretizat din centrarea lui Dobrescu de lângă Haruţ. Pe finalul reprizei bănăţenii au încercat să egaleze şi Drăghici a avut şansa să o facă din lovitură liberă, dar balonul trimis de căpitan din 18 metri a trecut de asemenea pe lângă ţintă.

Vădit nemulţumit, Nanu a încercat o reîmprospătare la pauză, introducându-i pe Golda şi Opoku în locul lui Stere şi Melinte. ACS Poli a început mai curajos partea secundă, dar nu a reuşit să restabilească egalitatea nici la noua „liberă” executată de Drăghici în minutul 59. Tot atacantul timişorean a irosit o şansă bună de a marca în minutul 71, atunci când a şutat pe lângă poartă din 16 metri. Şi gazdele, ce-i drept, puteau face 2-0 cu zece minute înainte de final, atunci când acelaşi Gliga a zguduit transversala lui Curileac.

A treia înfrângere la rând pentru ACS Poli înseamnă doar patru puncte în şase runde pentru bănăţeană retrogradată şi aflată în insolvenţă. Clinceniul se instalează în schimb pe prima poziţie cu 15 puncte!

Academica Clinceni: Vâlceanu – Fl. Achim, R. Patriche (cpt.), An. Răuţă, M. Dobrescu, Şut, B. Barbu, Gliga, Nicola, Vl. Mihalcea, Ad. Stoica. Antrenor: Ilie Poenaru.

ACS Poli: Curileac – Haruţ, Basic, Melinte (46 Opoku), S. Rudolf – D. Filip, D. Pop, D. Codrea, Bîrnoi (79 Motreanu) – Drăghici (cpt.), Stere (46 Golda). Antrenor: Ştefan Nanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.