Mai durează până vor demara lucrările la centura de sud a Timişoarei....

Mai durează până vor demara lucrările la centura de sud a Timişoarei. Procesul contestaţiei continuă UPDATE Reacţia primarului Robu 

0
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Bucureşti a respins excepţiile de nulitate ca neîntemeiate în procesul prin care o serie de firme contestau rezultatele licitaţiei care desemna constructorul pentru centura sud de ocolire a Timişoarei. Completul de judecată a decis, ieri, să restituie dosarul preşedintelui acestei Secţii; dosarul va ajunge probabil la o altă secţie, astfel de speţe fiind judecate de alte instanţe.

„Respinge excepţiile nulităţii ca neîntemeiate. Înaintează dosarul la preşedintele Secţiei a VIII-a contencios administrativ şi fiscal în vederea punerii în aplicare a dispoziţiilor Hotărârii de Colegiu nr.


234/28.08.2018. Pronunţată în şedinţă publică azi, 27.09.2018”, arată sentinţa Curţii de Apel Bucureşti în acest caz.

Asta înseamnă o nouă întârziere în demararea lucrărilor. Până când aspectele legale nu sunt definitiv lămurite nu se poate demara efectiv investiţia.

Vă reamintim că, în această primăvară a fost anunţat numele firmei care va construi cei 25,4 kilometri ai centurii sud. Este vorba de italienii de la Tirrena Scavi. Proiectul are prevăzută ridicarea a trei poduri și nouă pasaje, durata de execuţie fiind de 36 de luni.

UPDATE Reacţia primarului Nicolae Robu 

„(…) Am fost informat și am primit cu amărăciune informația că s-ar fi declinat competența de a judeca de către cei care au primit în sarcină speța, Curtea de Apel București, și asta iar înseamnă că va mai trece vreme până când se preia speța respectivă de altcineva. Nu știu la ce nivel, dacă tot acolo, de un alt complet de judecată sau de o altă instanță”, a declarat astăzi, în conferinţă de presă, primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.