MAV Sports Timișoara a câștigat Liga Campionilor la minifotbal. Finala a fost...

MAV Sports Timișoara a câștigat Liga Campionilor la minifotbal. Finala a fost adjudecată la lovituri de departajare cu o altă trupă din țară

0
DISTRIBUIȚI

Campioana României la minifotbal și-a demonstrat valoarea și la Terme Catez, in Slovenia, locația turneului final al EMF Champions League. MAV Sports Timișoara s-a impus in careul de formații românești care s-au calificat in corpore in semifinale.


In ultimul act bănățenii au câștigat la lovituri de departajare, scor 2-1, in fața celor de la Coriolan Bacău, după 0-0 in timpul regulamentar.

MAV Sports a câștigat grupa P a competiției. In 16-imi timișorenii au trecut de Hotel Sport (Croația) 1-1 (2-1 la 7 metri). In optimi victimele bănățenilor au fost BKMK Werbedesign (Cehia), cu 4-3. In sferturi MAV s-a reintalnit cu o formație din grupă, Valur, de care a trecut greu, 3-2 la penaltiuri după 0-0 in timpul normal de joc. In fine, in semifinale când s-a ajuns in situația inedită de a avea patru echipe din România, MAV s-a impus cu Juventus Sibiu in aceeași manieră ca in antepenutimul act.

Dragan Paulevici a fost desemnat jucătorul turneului iar portarul Cosmin Amarinei cel mai bun goalkeeper al competiției. Ambii sunt componenți de bază la MAV Sports și totodată la echipa națională a României, vicecampioană europeană in 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.