Timişoara Saracens, start ca din puşcă pe seama „victimei” preferate. Campioana s-a...

Timişoara Saracens, start ca din puşcă pe seama „victimei” preferate. Campioana s-a pregătit cu Buzăul pentru sosirea „zimbrilor”

0
DISTRIBUIȚI

Deţinătoarea titlului naţional a avut aşa cum era de aşteptat un început facil în noua ediţie a SuperLigii. Timişoara Saracens a zdrobit „nou venita” SCM Gloria Buzău, scor 51-6 (36-3) după un joc în care a obţinut încă din prima repriză punctul bonus ofensiv. Nou promovata a fost învinsă la scor de bănăţeni şi în Cupa Regelui.

Primele eseuri în Ronaţ au venit în primele zece minute din partea lui Manumua iar de fiecare dată Luke Samoa a convertit pentru a duce scorul cumulat la 14-0. Oaspeţii au avut o mică tresărire de orgoliu şi au punctat din lovitură de pedeapsă prin Folau, dar diferenţa a crescut vertiginos până la pauză.


A urmat o „dublă” a lui Fercu, cu o singură transformare însă din partea lui Samoa, apoi Stewart a culcat şi el balonul în terenul de ţintă advers. În fine, scorul pauzei, 36-3 a fost stabilit dintr-o penalitate de către Samoa.

În partea secundă Zaharia şi Halalilo au marcat însă două eseuri, rămase însă fără cele câte două puncte suplimentare, Conache fiind imprecis. La 46-3 Buzăul a mai reuşit trei puncte din lovitura de pedeapsă concretizată de Golubenco. Scorul final a fost stabilit de Drenceanu. A fost un nou eseu fără finalizare.

Pentru Timişoara Saracens urmeazău un nou duel pe „Gheorghe Răşcanu”, săptămâna viitoare soseşte rivala CSM Ştiinţa Baia Mare, grupare care a trecut cu 52-11 în prima rundă de Tomitanii Constanţa.

Timişoara Saracens: Halalilo, Sabău, Pungea, Stewart, Iftimiciuc, Morrison, V. Rus, Whitehurst, Conache, Rose (cpt.), Fercu, Manumua, V. Popa, Zaharia, Samoa. Au mai intrat: Boshoff, Căpăţînă, Shennan, Mariş, Lemnaru, Rupanu, Drenceanu, Mureşan. Antrenor: Sosene Anesi,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.