Anunțul surpriză al directorului Tarom, timișoreanul Wolff: ”Cu siguranță este și acesta...

Anunțul surpriză al directorului Tarom, timișoreanul Wolff: ”Cu siguranță este și acesta unul dintre obiectivele mele”

0
DISTRIBUIȚI

Directorul Tarom, timișoreanul Werner Wolff, cel care au reușit să redreseze compania aeriană, a făcut, ieri, un anunț surpriză. Întrebat dacă își propune să-și folosească expertiza și pentru rezolvarea problemelor cu care Timișoara se confruntă, Werner Wolff a susținut: ”cu siguranță este și acesta unul dintre obiectivele mele, pentru că Timișoara are un potențial extraodinar, doar că lumea încă nu l-a recunoscut, sau cel puțin încă nu l-a revăzut.


Noi trebuie să fim conștienți că avem un potențial enorm ca țară. Timișoara clar că poate să arate, prin multitudinea de națiuni să spunem care au trăit în acest oraș și prin istoria pe care a avut-o, că este deja o mică Europă unită. Știm de fapt că Timișoara a fost cândva și chiar o capitală pentru cinci ani de zile, în timpul Imperiului Austro-Ungar. Avem posibilitatea să spunem că aici chiar e pace între toți cei care trăiesc și trebuie să arătăm acest lucru și celorlalți care nu ne cunosc încă și cred că cei care încă nu ne cunosc încă sunt foarte mulți. Probabil de la granița maghiară înspre vest sunt foarte mulți”.

Întrebat dacă ia în calcul o candidatură, Wolff a răspuns ”cu siguranță nu acum politic.  Putem să ajutăm cu idei, putem să venim să dezvoltăm acest proiect, Capitală Culturală Europeană Timișoara 2021, dar nu cred că se poate pune acum greutatea pe o candidatură politică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.