Ripensia nu a reuşit să cucerească Colentina. Rezultatul „preferat” a fost înregistrat...

Ripensia nu a reuşit să cucerească Colentina. Rezultatul „preferat” a fost înregistrat de roş-galbeni şi cu Daco-Getica

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara nu a reuşit să obţină astăzi prima victorie cu Alexandru Pelici pe bancă după ce a condus la Bucureşti. Roş-galbenii au încheiat la egalitate şi jocul cu Daco-Getica. E al doilea 1-1 consecutiv şi totodată al şaselea înregistrat în acest sezon de către Dumiter şi compania.

„Ripi” a început bine jocul din Colentina. În minutul 6 era 1-0 pentru timişoreni după ce Bogdan Străuţ a profitat de respingerea lui Gavrilaş, în urma şutului trimis de Apro din lovitură liberă, şi a împins mingea în poartă.


Gazdele au revenit însă destul de repede pe tabelă. În minutul 22 Voicu a fost faultat la 18 metri de poarta lui Dobre şi tot el a executat impecabil, în vinclu, faza fixă rezultată. Până la pauză ambele formaţii şi-au mai trecut în cont câteva şanse de a marca, dar a rămas 1-1.

În repriza secundă jocul a continuat cu faze la ambele porţi, totuşi în minutul 59 putea fi 2-1 pentru Ripensia. Hecsko a ajuns primul în careul advers la centrarea lui Călin Toma dintr-o altă „liberă”, dar fundaşul a reluat în bara din dreapta lui Gavrilaş.

Meciul s-a încheiat cu cel mai des scor întâlnit în jocurile Ripensiei în eşalonul secund, capitol la care poate fi luată în calcul şi ediţia trecută. Cu acest punct timişorenii din Ciarda ajung la cota 16 puncte şi rămân deocamdată pe locul 17, retrogradabil. Urmează jocul cu Farul, de miercuri, ora 17, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, în runda 19, intermediară şi totodată ultima a turului.

Daco Getica Bucureşti: Gavrilaş – Val. Dima, Cotigă, Motroc, Muşat – Călinţaru (cpt.), Bustea (80, Teut), Al. Iordănescu – Ad. Voicu, Eug. Nica, Al. Ilie. Antrenor: Marius Baciu

Ripensia Timişoara: Şt. Dobre – Bg. Străuţ, Hecsko, Apro, C. Toma (cpt.) – Stoi, Anghelina (53, Burdeţ) – Ad. Popa (80, Popovici), Bădăuţă (68 Mansour), Monea – Dumiter. Antrenor: Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.