SCM Timişoara a cedat la scor acasă în faţa Oradiei. Cu cine...

SCM Timişoara a cedat la scor acasă în faţa Oradiei. Cu cine vor juca „leii” bănăţeni în Cupă

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara nu a reuşit un meci bun ieri seară cu CSM Oradea. „Leii” bănăţeni au fost învinşi de cei bihoreni la o diferenţă mare, scor 99-76 după un duel dominat de oaspeţi. Formaţia pregătită de Miodrag Perisic nu a câştigat niciun sfert.

Baschetbaliştii alb-violeţi nu se simt grozav în grupa fruntaşelor. Campioana şi-a impus punctul de vedere pe Bega încă din primul sfert, acontat cu 31-18. În cel de-al doilea ecartul a crescut cu trei puncte, iar partea secundă a fost reluată de la scorul de 55-39 pentru vizitatori. Oradea s-a impus şi în al treilea sfert, 75-56 pentru CSM era scorul înaintea ultimelor zece minute. Elevii lui Cristian Achim nu au ridicat piciorul de pe acceleraţie şi şi-au adjudecat şi sfertul final, la patru puncte diferenţă „pe secvenţă”.

În urma acestui rezultat timişorenii au „colecţionat” şase eşecuri în opt jocuri şi ocupă poziţia a 6-a în grupa A.


Oradea are în prezent un record de 5/3.

Cel mai bun marcator al SCM-ului a fost Brandon Randolph, cu doar 13 puncte, ceilalţi realizatori ai gazdelor au fost: Pesakovic 11, Baciu 11, Brown 10, Vukosavljevic 8, Popa Calotă 8, Stojadinovic, Komatina 5 şi Diculescu 2. De partea celalată bihorenii l-au avut coşgheter pe Kris Richard, autor a 20 de puncte.

Pentru SCM Timişoara urmează o deplasare la Cluj, pentru meciul cu U-BT, programat luni, 10 decembrie, de la ora 18.00.

Grupare de „C” în Cupă

Tot ieri bănăţenii şi-au aflat adversarul din turul III al Cupei României, care permite tuturor echipelor din cele trei grupe valorice ale Ligii Naţionale să participe. Astfel, SCM-ul va da piept într-o dublă manşă a fazei mai sus menţionate cu gruparea CSM Sighetu Marmaţiei, din grupa C. Turul va avea loc pe 30 ianuarie iar returul e programat o săptămână mai târziu la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.