Suporterii lui ASU Politehnica se mobilizează pentru a deszăpezi terenul pe care...

Suporterii lui ASU Politehnica se mobilizează pentru a deszăpezi terenul pe care „Băieţii în ghete” trebuie să se antreneze

0
DISTRIBUIȚI

Divizionara secundă ASU Politehnica s-a reunit ieri, dar pregătirea formaţiei antrenate de Cosmin Petruescu e afectată de condiţiile grele din această iarnă. Suporterii din Peluza Sud Timişoara au făcut un apel pe Facebook pentru ca fanii echipei să vină mâine la prânz la baza de pregătire a alb-violeţilor şi să ajute la deszăpezirea terenului pe care aceştia ar trebui să se antreneze în mod normal.

ASU Poli, cea mai bine clasată timişoreană din Liga a II-a, s-a reunit ieri, după o şedinţă de pregătire în balon, Cosmin Petruescu şi-a scos elevii afară.


Aceştia au făcut câteva ture de alergare în jurul terenurilor Bazei 2 Politehnica, acoperite cu nea, apoi au revenit „sub acoperişul” care găzduieşte terenuri sintetice de mici dimensiuni.

Suporterii care susţin şi financiar echipa Univ. Politehnica ştiu bine problemele cu care se confruntă elevii „Confereţiarului” şi au făcut apel la o „Mobilizare generală!” pentru ca aceştia să se poată antrena în condiţii mai bune. „Politehnica a reînceput pregătirile săptămâna aceasta dar starea terenului sintetic de la Baza 2 este departe de necesităţile echipei. Astfel, pentru a le crea Băieţilor în Ghete condiţii adecvate de antrenament, mâine, 12 ianuarie, începând cu ora 12.00, Peluza Sud Timişoara convoacă toţi suporterii polişti la Baza 2, pentru o acţiune de comună de deszăpezire a terenului!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook „Peluza Sud Timişoara” şi care a început să circule intens pe cunoscuta reţea socială.

ASU Poli s-a reunit ieri având doar trei noutăţi notabile: mijlocaşul Bogdan Vasile (Chindia), olandezul Claudio Kiala (Patro Eisden Maasmechelen, L3 Belgia) şi moldoveanul Cristian Dros (Zaria Bălţi). Timişorenii susţinuţi de druckeri mai aşteaptă duminică un nume nou, posibil tot un mijlocaş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.