Femeie executată cu un glonț în inimă. Soțul fugar, căutat UPDATE Unde...

Femeie executată cu un glonț în inimă. Soțul fugar, căutat UPDATE Unde s-a ascuns suspectul

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat este căutat după ce și-ar fi împușcat mortal soția în zona inimi, apoi a fugit. Au fost instituite mai multe filtre, iar polițiștii și procurorii fac cercetări.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o femeie din Fărcașa, județul Neamț, a sunat la 112, aseară, și a alertat anchetatorii că a fost găsită moartă o femeie de 35 de ani.La fața locului au mers polițiști și lucrători din cadrul SIAS.

Femeia în vârstă de 35 de ani, din Farcașa, a fost găsită moartă, împușcată în zona inimii, iar suspectul principal este soțul ei.


Bărbatul, după comiterea faptei, a fugit, fiind instituite mai multe filtre pentru depistarea lui, arată sursele citate.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor, anchetatorii urmând să stabilească dacă arma cu care a fost împușcată femeia este deținută legal sau nu. Deocamdată nu se știe motivul pentru care bărbatul a făcut acest gest.

UPDATE  Bărbatul acuzat că și-a ucis soția, împușcând-o cu o armă în zona inimii a fost reținut în apropierea locuinței. Surse judiciare au declarat că bărbatul, care are 42 de ani, a fost găsit într-o șură. De asemenea, a fost găsită și arma crimei, iar anchetatorii fac expertiză pentru a stabili dacă este vorba, într-adevăr, de o armă artizanală. Bărbatul acuzat de crimă a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Se pare că motivul crimei ar fi fost gelozia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.