SCM Timişoara nu a reuşit să bată Oradea şi în returul de...

SCM Timişoara nu a reuşit să bată Oradea şi în returul de acasă din Grupa Roşie. Cele 30 de puncte din sfertul 4, insuficiente

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a suferit al doilea eşec la rând în returul grupei de elită din baschetul românesc. „Leii din Banat” au fost învinşi de cei de la CSM Oradea, scor 83-90, după un joc controlat în mare parte de bihoreni.

CSM-ul şi-a adjudecat primul sfert cu 28-20 şi şi-au mărit ecartul la 15 puncte în pauza dintre reprize (35-50). Tot oaspeţii şi-au adjudecat şi a treia pătrime a întâlnirii din sala „Constantin Jude”.


Astfel, diferenţa înaintea ultimei secvenţe era de 18 puncte în favoarea Oradiei (53-71).

SCM-ul nu a renunţat la luptă, dar nu a reuşit o revenire spectaculoasă pe tabelă. Randolph şi-a adus colegii la şase puncte distanţă când mai erau 22 de secunde din meci, dar bihorenii nu au ratat finalul întâlnirii.

Timişorenii au un record de 9 victorii şi 12 eşecuri în această stagiune. Orădenii au adunat în schimb 13 succese şi 8 înfrângeri. SCMT a câştigat turul cu CSM din Grupa Roşie, scor 88-85.

Brandon Randolph a fost cel mai bun marcator al „leilor” şi al jocului, cu 24 de puncte reuşite. La capitolul realizări americanul a fost urmat, în ordine, de următorii colegi: Vukosavljevic (19 puncte), Baciu (10), Diculescu (8), Stojadinovic (7), Pesakovic (6), Brown (4), Komatina (4), Popa Calotă (1). Coşgheterul oaspeţilor de la Oradea a fost Dragan Zekovic, autor a 19 puncte.

Pentru SCM Timişoara urmează o deplasare foarte grea, pe terenul celor de la U-BT Cluj, joc programat în weekendul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.