Amendă minimă dată de Primăria Timișoara pentru blocarea străzii în Eldorado-ul imobiliar...

Amendă minimă dată de Primăria Timișoara pentru blocarea străzii în Eldorado-ul imobiliar Urseni. Cine a fost găsit vinovat

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a tratat cu maximă indulgență cazul de pe Calea Urseni, unde strada a fost blocată de o poartă în zona unde este construită vila în care locuiește Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Nicolae Robu și prietenul de chefuri al interlopilor. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit că Nasleu s-a mutat recent într-o vilă construită de firma Crilin SRL a liderului interlop Alin Gherman. Construcția a fost ridicată în baza unui PUZ aprobat la propunerea primarului Nicolae Robu în care zona verde minimă obligatorie era ”teleportată” pe o parcelă din apropiere în baza unei declarații pe proprie răspundere a unui moștenitor, deși legea nu permite așa ceva.

După ce PRESSALERT.ro a semnalat că nu se putea circula liber pe strada care este domeniu public, primarul a cerut Poliției Locale să ia măsuri.


Ulterior, Nicolae Robu a anunțat că poarta a fost desființată și că s-a dat și o amendă. După mai multe zile de așteptare, astăzi, Poliția Locală Timișoara ne-a comunicat că ”polițiștii locali s-au deplasat la fața locului la data de 24.04.2019, unde au constatat că pe Calea Urseni nr. 36 a fost amplasată o poartă de acces metalică fără autorizație, pe drumul public, a fost întocmit proces-verbal de constatare a contravenției conform Legii 50/1991, care a fost prezentat arhitectului șef pentru stabilirea cuantumului sancțiunii și a măsurilor complementare. Acesta a stabilit ulterior sancțiunea de 1.000 lei și desființarea lucrărilor neautorizate până la data de 02.05.2019, lucru care s-a și întâmplat. Sancțiunea a fost aplicată pe numele societății comerciale Crilin SRL”. Aceasta este sancțiunea minimă care putea fi dată conform legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.