Bilanțul codului roșu de inundații în Timiș. Gospodării inundate, drumuri blocate de...

Bilanțul codului roșu de inundații în Timiș. Gospodării inundate, drumuri blocate de ape FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-256073270">

Vremea ploioasă a umflat apele în mai multe zone din țară, iar cel mai vestic județ nu a scăpat de furia naturii.

Echipajele ISU Timiș au fost solicitate să intervină în mai multe locuri, după cum urmează: „în localitatea Poieni s-a intervenit pentru evacuarea apei din 1 curte inundată; pe DC 100, pe raza localității Margina traficul rutier a fost temporar blocat pentru autoturismele mici din cauza apei revărsate de pe versanți; pe DJ 684B, în localitatea Pietroasa se intervine pentru evacuarea apei acumulate pe carosabil, traficul rutier fiind blocat; pe DJ 681, între localitățile Nădrag și Crivina se intervine pe cc. 200 de metri pentru evacuarea apei revărsate de pe versanți, traficul rutier fiind blocat. La momentul raportării se intervine în județul Timiș pe drumul județean DJ 684B pentru degajarea aluviunilor și a apei acumulate pe carosabil”.

ISU Timiș a mai transmis că, în jurul orei 20.00, nivelul apei în amonte era în scădere și nu se mai înregistrează efecte negative. Colegii de la ISU Arad au trimis forțe în sprijin, însă acestea s-au retras la bază, nemaifiind nevoie de intervenția lor.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.