„Băieţii în ghete” nu au scăpat de emoţii. ASU Politehnica a cedat...

„Băieţii în ghete” nu au scăpat de emoţii. ASU Politehnica a cedat la Ghermăneşti în intermediară

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a fost învinsă, scor 0-2, pe terenul Sportului Snagov. Până cu 20 de minute înainte de final jocul părea să se îndrepte spre o remiză albă. Formaţia pregătită de Cosmin Petruescu nu a scăpat de emoţii pe final se sezon şi e obligată să învingă în următorul joc.

Prima repriză de la Ghermăneşti nu a adus nicio veste, doar o dominare sterilă a gazdelor, mai obişnuite până la urmă cu suprafaţa grea de acasă.


Cosmin Petruescu a efectuat două modificări după pauză, înlocuindu-l şi pe Cristian Ene, atacantul rămas cu doar un gol în tricoul Politehnicii.

Cei care au schimbat scorul tabelei au fost însă gazdele de la Snagov. Mai întâi în minutul 73 prin Tazouti, apoi cu două minute înainte de final a marcat şi Robert Elek. Singura replică a alb-violeţilor a venit în prelungiri, dar transversala s-a opus la şutul lui Cojocaru.

Timişorenii au avut şi câteva absenţe notabile în Ilfov, Bedea, Ursu şi B. Vasile fiind accidentaţi. Prin acest rezultat ASU Poli rămâne cu doar patru puncte „peste linie”, în timp ce gazdele mai păstrează şanse matematice la prinderea locului 3, de baraj. Următorul joc al „Băieţilor în ghete” va fi în weekend, pe teren propriu, cu retrogradata CS Baloteşti, meci în care timişorenii sunt obligaţi să câştige.

Sportul Snagov: Târnovanu – Stancu, Fl. Ilie (cpt.), Şerban, Gîţ – D. Buia, L. Gheorghe, Safsaf (66, Huiban), Tazouti (90+1, L. Ion) – Elek (90+3, L. Manole), Dănălache. Antrenor: Eugen Trică.

ASU Politehnica: Murariu – Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cojocaru – Vidrăsan (79, Trip), Dros, Schieb (56, A. Manea) – Ignea – Cr. Ene (59, M. Ene), Plămadă. Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.