Victorie pe final pentru Ripensia într-un meci important şi pentru concitadine. Roş-galbenii...

Victorie pe final pentru Ripensia într-un meci important şi pentru concitadine. Roş-galbenii urcă în clasament GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_360718" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Adrian Popa. Foto: Virgil Simonescu

Ripensia Timișoara a obținut în extremis toate cele trei puncte puse în joc în întâlnirea din etapa a 33-a a Ligii 2, cu Aerostar Bacău. Golul victoriei a fost marcat de Adrian Popa în minutul 88.

Succesul lui „Ripi” pe „Dan Păltinişanu” era important şi pentru cele două „Poli” din oraş. ASU Politehnica pentru a fi mai liniştită pe final de sezon, respectiv ACS Poli, care dacă face o minune mâine mai poate spera la supravieţuire.

Prima repriză a fost dominată de gazde, care şi-au trecut în cont şi câteva şanse bune de a marca. În principal prin Zaluschi, în câteva rânduri chiar, şi Popovici.

Până la urmă golul victorie a venit pe final, în minutul 88, când Mutu a deviat şutul lui Mansour, dar mingea a ajuns la Adrian Popa, care a adus victoria ripensiştilor.

Profitând de victoria concitadinei ASU Politehnica la Arad, Ripensia „sare” peste UTA în clasament și este acum pe locul 8.

În etapa următoare, a 34-a a sezonului, „Ripi” joacă în deplasare la Pitești, cu FC Argeș.

Ripensia: H. Moldovan – Ad. Popa, Hecsko (Apro 81′), Tînc, C. Toma (cpt.) – Stoi (Anghelina 46′), Burdeţ – Al. Popovici, Zaluschi, Dumiter – Oct. Drăghici (Mansour 64′). Antrenor: Alexandru Pelici

Aerostar: Udeanu – Mihălăchioae, Mutu, Vişinar, Carabela – Tăbăcariu, I. Chirilă – H. Ilie, Ciocâlteu, Vraciu (cpt.) – Buhăcianu (Al. Pop 78′). Antrenor: Florin Bratu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.