România s-a calificat, braţ la braţ cu Franţa, în semifinalele Euro U21!...

România s-a calificat, braţ la braţ cu Franţa, în semifinalele Euro U21! Timişoreanul Vlad Dragomir, din nou pe gazon la Cesena

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro

Naţionala de tineret a României a obţinut calificarea în penultimul act al Campionatului European de fotbal din Italia. Elevii lui Mirel Rădoi au remizat alb cu Franţa, scor care a asigurat ambelor echipe locul în faza următoare. La fel ca în duelul cu Anglia timişoreanul Vlad Dragomir a fost introdus în teren pe parcursul reprizei secunde.

Fostul junior al lui ACS Poli şi Arsenal a intrat pe teren în minutul 72 în locul lui Darius Olaru.


E a doua prezenţă pentru Dragomir la acest turneu final. Mijlocaşul activează în prezent la Perugia în Serie B. El şi colegii săi şi-au asigurat locul în semifinale după un joc în care scorul înscris pe tabelă la începutul partidei a convenit ambelor combatante. Acest 0-0 a eliminat-o chiar pe gazda Italia din competiţie. Formaţie care spera la calificarea din postura de cea mai bine clasată de pe locul 2 în faza grupelor. România ar fi trebuit să învingă sau să piardă la cel puţin trei goluri pentru ca organizatorii să rămână în competiţie. Atât Franţa, cât şi România, au acumulat 7 puncte, dar „tricolorii mici” au avut golaveraj superior.

România va întâlni în semifinale Germania, câştigătoarea grupei B, meci programat joi. În aceeaşi zi Franţa va înfrunta Spania. Echipele calificare în semifinale au obţinut totodată şi biletele pentru JO din 2020.

România: I. Radu – C. Manea, Nedelcearu, A. Rus, Boboc – Nedelcu,  Cicâldău (58, Băluţă) – D. Olaru (72, Dragomir),  I. Hagi, F. Coman – G. Puşcaş (81, Ad. Petre).

Franţa: Bernardoni – Amian, Konate, Upamecano, Sarr – Ntcham, Tousart, Guendouzi, Thuram (84, D. Castillo)- Mateta, Ikone (84, Reine-Adelaide).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.