Daniel Dorobanțu și Petre Ionuțescu pregătesc un spectacol complet, de improvizație audio...

Daniel Dorobanțu și Petre Ionuțescu pregătesc un spectacol complet, de improvizație audio – vizuală, pentru festivalul de jazz de la Gărâna  Video

0
DISTRIBUIȚI

Daniel Dorobanțu și Petre Ionuțescu au revenit în fața melomanilor cu o piesă nouă, care poartă titlul de Arise, melodia fiind inclusă în noul material al artiștilor care poartă numele de Neochat.

„Piesa Arise reprezintă o nouă direcție de explorare a noastră.Până acum, prin albumul „Cartea De Piatră” și concertele ce au urmat lansării acestuia, focusul a fost pe o dimensiune mitologică a narațiunii, un sunet arhetipal și ambiental.Prin Arise mergem în direcții noi, futuriste, atmosfere de megalopolis, contemplări globale.


Experimentăm atât sonic, timbral și în producție, cât și la nivel de aranjament muzical. Narațiunea devine de frontieră, aventuroasă dar totodată confidentă, primitoare și caldă. Întregul nostru focus acum este pe Gărâna 2019 unde vom prezenta un show ce îmbină la nivel muzica explorarea din „Cartea De Aur” cu direcțiile noi din „Neochat”. Dincolo de sunet, vom translata spiritul de improvizație live într-un show de lumini & video art, o instalație pe scenă, de mari dimensiuni. Un show complet, de improvizație audio-vizuală“, spune Daniel Dorobanțu.

Cei doi artiști vor susține un concert în cadrul celei de-a 23-a ediții a festivalului internațional de jazz de la Gărâna, vineri 12 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.