Frames&Shapes, spectacol de dans contemporan la Timișoara

Frames&Shapes, spectacol de dans contemporan la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Asociațiile Unfold Motion și Noi Re-Creăm își unesc forțele într-un proiect care constă într-o școală de vară de dans contemporan (în perioada 8 – 13 iulie), care culminează cu un spectacol complex, încărcat de sens și semnificație, ce va avea loc în spațiul public (Piața Sfântu Gheorghe) în 14 iulie, orele 20.00.

Spectacolul de dans contemporan va fi rezultatul muncii intensive și creative a coregrafelor Louise Kesley (Marea Britanie) și Lavinia Urcan (România), care vor lucra timp de o săptămână în cadrul școlii de vară, deopotrivă cu profesioniști și cu pasionații de dans contemporan.

Școala de vară se va desfășura în perioada 8 – 13 iulie 2019  între orele 10.00 – 15.00 la Palladium Dance Club. Înscrierile pentru curs s-au încheiat, persoanele înscrise fiind anunțate în privat de rezultatul selecției.

Spectacolul va avea loc în Piața Sfântu Gheorghe, de la ora 20.00, accesul fiind gratuit.

Coregrafele implicate în proiect au o experiență vastă în domeniu, care garantează calitatea și anvergura spectacolului pregătit.

Louise Kelsey este licențiată în Dance Performance cu First Class Honors și are un masterat în Coregrafie.


Louise a lucrat la Middlesex University timp de nouă ani, unde a avut roluri de lider de program pentru BA Dance Performance și lector senior pentru Dance Performance și Coregrafie. A lucrat cu instituții faimoase (The Place, English National Ballet, Arts Depot) și a pus în scenă colaborari cu Delve Dance și Kansaze Dance. Notabil mai este dansul creat pentru Dido si Aeneas al lui Purcell, în cadrul jubileului Reginei (2012).

Lavinia Urcan a studiat coregrafia la Londra și a pus în scena zeci de spectacole în Timisoara și nu numai, creând o comunitate minunată în jurul dansului contemporan. În anul 2015, a absolvit Facultatea de Coregrafie și Dance Performancem cu calificativul „First Class Honors” din cadrul Universității Middlesex, Londra.

Proiectul este implementat de asociațiile Noi Re-Creăm si Unfold Motion și este realizat în parteneriat cu Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și cofinanțat de Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”, fiind parte a Programului Cultural TM2021 al anului 2019. Proiectul face parte din seria de evenimente Impuls: Timișoara în (Re)Construcție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.