SCM Timişoara a luat un jucător de la echipa naţională. Continuă şi...

SCM Timişoara a luat un jucător de la echipa naţională. Continuă şi parafarea de noi înţelegeri cu străinii din vechiul lot

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: totalbaschet.ro

SCM Timişoara a anunţat azi o nouă sosire. Internaţionalul Mirel Dragoste a devenit „leu” după ce s-a despărţit de CSU Sibiu. De asemenea alb-violeţii au ajuns la un acord cu un alt jucător străin care a încheiat ediţia precedentă pe Bega, muntenegreanul Milos Komatina.

Dragoste (24 de ani) a evoluat la Sibiu în ultimele trei sezoane iar alături de ardeleni a câştigat Cupa României şi a fost vicecampion. Fundaşul se va alătura echipei în august, deoarece e implicat în jocurile „tricolorilor” din precalificările pentru Euro 2021. De-a lungul carierei, începute la U Mobitelco Cluj, Mirel a mai îmbrăcat echipamentul Universităţii Cluj şi al celor de la Gaz Metan Mediaş.


În ediţia trecută, la Sibiu, a înregistrat 36 de partide cu medii de 3,8 puncte, o recuperare și o pasă decisivă/partidă.

„Am ales SCM Timisoara pentru ca simțeam că am nevoie de o schimbare în cariera mea și de o nouă provocare. Sunt fericit pentru decizia pe care am luat-o si că m-am alăturat noului proiect al unui club cu istorie bogată. Sunt nerăbdator să încep pregătirea cu echipa și mă bucur că am onoarea să mă aflu sub comanda unui nou antrenor și a unui staff care au ambitii foarte mari… După cum se poate vedea, echipa nu va fi foarte diferită față de sezonul trecut. S-a păstrat nucleul jucătorilor străini și cred că acesta e un lucru important. Sunt sigur că vom face o figură frumoasă în acest sezon. Eu personal, voi face tot ce imi stă în putință sa ajut echipă în fiecare meci”, a declarat Mirel Dragoste într-un interviu pentru site-ul clubului.

Pe Bega va rămâne încă un component al vechiului lot al „leilor”. Milos Komatina (35 ani) e o extremă care a venit la timişoreni în 2016. În prezent SCM-ul are opt nume confirmate pentru noul sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.