SCM Politehnica a pierdut ambele jocuri de la turneul turdean. Reşiţa şi-a...

SCM Politehnica a pierdut ambele jocuri de la turneul turdean. Reşiţa şi-a luat revanşa în al treilea duel cu alb-violeţii

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliştii alb-violeţi au suferit în acest weekend primele eşecuri în amicalele verii. Dacă ieri SCM Politehnica a fost învinsă de Minaur Baia Mare, în semifinalele competiţiei amicale de la Turda.


Astăzi, elevii lui Pero Milosevic au cedat şi în duelul pentru locul 3 cu rivala bănăţeană CSM Şcolar Reşiţa.

Poli a pierdut cu 26-28 în prima semifinale a turneului organizat de Potaissa Turda. Contra maramureşenilor au marcat: Sadoveac 10 goluri, Cîmpan 3, Baican 3, Milosevic 2, Pribanic 2, Marjanovic 2, Neamțu 1, Dragas 1, Fenici 1 şi Năstăsie 1.

Azi dimineaţă, în finala mică a competiţie amicale din Ardeal timişorenii au fost învinşi de reşiţeni într-o revanşă aşteptată de nou promovată după ce aceasta cedase la scor cu SCM Politehnica în alte două jocuri de verificare din această vară. Formaţia pregătită de Ilie Vaidasigan s-a impus cu 30-26 (18-14). Cărăşenii au fost ieri eliminaţi în semifinale de gazdele din Turda. Marcatorii timişorenilor au fost în acest joc: Pribanic 6, Marjanovic 5, Sadoveac 3, Șomlea 3, Cîmpan 3, Năstăsie 3, Păiuș 1, Milosevic 1 şi Dragas 1.

Pentru timişoreni urmează o „dublă”, tot afară, cu maghiarii de la Oroshaza, pe 9 şi 10 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.