Timişoara Saracens a început SuperLiga cu o victorie previzibilă în faţa Clujului

Timişoara Saracens a început SuperLiga cu o victorie previzibilă în faţa Clujului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timişoara Saracens / Facebook

Debut conform aşteptărilor pentru Timişoara Saracens în noul sezon al SuperLigii. „Leii” s-au impus pe „Dan Păltinişanu” în faţa Universităţii Cluj-Napoca, scor 54-18 (35-10), după un meci cu opt eseuri pentru ei.

Elevii lui Sosene Anesi şi-au continuat forma bună din Cupă în prima rundă din campionat. În prima parte a duelului cu ardelenii Eugen Căpățînă, Valentin Popârlan, Vlăduț Popa, Jack Umaga și Tevita Manumua au culcat balonul în terenul de ţintă advers.


Cel din urmă a reuşit să transforme toate eseurile! Oaspeţii au avut o singură reuşită în prima parte, transformată de asemenea, cupă ce Neculau şi-a lăsat colegii temporar în 14 oameni.

Partea a doua a fost una la o turaţie mai mică pentru „sarazini”, care, chiar şi aşa au mai reuşit trei eseuri, prin acelaşi Manumua, Samoa şi Hinckley. De această dată doar primul a fost transformat de Manumua, al doilea de Jipa iar al treia transformare nu a fost reuşită pe acest segment secund al partidei. Clujenii au mai punctat dintr-o penalitate şi un eseu rămas netransformat.

Următorul joc pentru Timişoara Saracens va fi pe terenul lui Dinamo, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 10.30 (rugby TV), în runda a doua de campionat.

Timişoara Saracens: Lungu, Căpăţînă (cpt.), Pungea, Popârlan, Mureşan, Neculau, V. Rus, Tătăruş, Rupanu, Hinckley, Manumua, Umaga, Popa, Zaharia, Simionescu. Rezerve: Rădoi, Paea, Halalilo, D. Lazăr, Sabău, Samkharadze, Jipa, Samoa. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.